Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To co mam a nie chcialam sie nakrecac to ciagle siku nawet w nocy ale sporo pije dlatego myslalam ze tak biegam,strasznie dokuczliwy bol (.)(.) taki ze czasem plakac mi sie chce,ciagly glod i rozdraznienie
Aschllee tu na tym wątku tez Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!
A Ja mam doła:-( Wiem, że ciąża jest młodsza, bo tak jak pisałam miesiączkę miałam 10 lipca, a przytulanko było między 24 a 27 lipca. Wcześniej była wstrzemięźliwość, bo po @ mąż miał nocki. Jak liczyłam to właśnie teraz jest 6 tygodni od wczasów, więc i tez od przytulanek Tak sobie tłumaczę, a i tak się denerwuje. Dupasthon wezmę wieczorem, a potem rano. Płakać mi się chce...
Aschlee, GRATULACJE!!!!!!! Kochana, strasznie sie ciesze!!!! :-):-):-)
Ja jeszcze nie zaczelam badan, a mam juz dosyc, ze tyle czasu zmarnowalismy u tej beznadziejnej laski... Jak tak adalej pojdzie to zostane sama na Forum ))
Mozna te wiruski jakos inhalowac? Mam nadzieje, ze sa mocna zarazliwe
Aschlee- jeeeeej, jakie wiadomości! Wiesz jak długo czekałam na nie! Juuuupi! Obyś szczęśliwie donosiła ciążę, bardzo Ci tego życzę! Kochana pochwal się teścikiem! Dodaj wiary Dziewczynom! Wszystkim się uda!
Aschleee kurka kochana mega gratulacje!!!!!!!!! I trzymam kciuki by wszystko szlo dobrze!!!!! Mam nadzieje ze ktos do Xiebie dolaczy na watek majowy;-)
Superrrr
Majdaczek kochana a moze pomysl o wizycie u innego lekarza? Napewni jest ok ale zasiala ziarnko niewiedzy wspoluczje
Lili kochana ehh no widzisz glupia baba, ale za nim tam sie dostaniecie to zajdziesz w ciaze;-)