reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
To co mam a nie chcialam sie nakrecac to ciagle siku nawet w nocy ale sporo pije dlatego myslalam ze tak biegam,strasznie dokuczliwy bol (.)(.) taki ze czasem plakac mi sie chce,ciagly glod i rozdraznienie

Aschllee tu na tym wątku tez Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!

A Ja mam doła:-( Wiem, że ciąża jest młodsza, bo tak jak pisałam miesiączkę miałam 10 lipca, a przytulanko było między 24 a 27 lipca. Wcześniej była wstrzemięźliwość, bo po @ mąż miał nocki. Jak liczyłam to właśnie teraz jest 6 tygodni od wczasów, więc i tez od przytulanek :) Tak sobie tłumaczę, a i tak się denerwuje. Dupasthon wezmę wieczorem, a potem rano. Płakać mi się chce...

O ja Cie!!!!!!!!!!

Aschlee, GRATULACJE!!!!!!! Kochana, strasznie sie ciesze!!!! :-):-):-D:-)

Ja jeszcze nie zaczelam badan, a mam juz dosyc, ze tyle czasu zmarnowalismy u tej beznadziejnej laski... Jak tak adalej pojdzie to zostane sama na Forum ;)))
Mozna te wiruski jakos inhalowac? Mam nadzieje, ze sa mocna zarazliwe :)

Uwazaj na siebie i trzymaj nas na biezaco! :**

Aschlee- jeeeeej, jakie wiadomości! Wiesz jak długo czekałam na nie! Juuuupi! :laugh2: Obyś szczęśliwie donosiła ciążę, bardzo Ci tego życzę! Kochana pochwal się teścikiem! Dodaj wiary Dziewczynom! Wszystkim się uda! :laugh2:

Prosze bardzo moj bladzioch IMAG2820.jpg kiepska jakosc bo tel robilam;-) test czulosc 25

Załączniki

• IMAG2820.jpg
    IMAG2820.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Na szybko wpadam;-)

Aschleee kurka kochana mega gratulacje!!!!!!!!! I trzymam kciuki by wszystko szlo dobrze!!!!! Mam nadzieje ze ktos do Xiebie dolaczy na watek majowy;-)
Superrrr

Majdaczek kochana a moze pomysl o wizycie u innego lekarza? Napewni jest ok ale zasiala ziarnko niewiedzy wspoluczje

Lili kochana ehh no widzisz glupia baba, ale za nim tam sie dostaniecie to zajdziesz w ciaze;-)

Buzka uciekam:****

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry