Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny prosily o informacje po wizycie wiec wpadam a tu takie wiadomosci!! Aschlee wielkie gratulacje!!!! ale sie ciesze! zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze! jestem tego pewna! :-)
ja bylam na wizycie wczoraj i byl 4mm kropek z bijacym serduszkiem! w koncu! :-) nadal prosze o kciuki zeby tym razem bylo dobrze, ale juz przesylam fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anulka niby to samo co duphaston tylko lepszy tak mi mowila gin.Przy ostatniej ciazy mialam brac 3 razy po 1 tabletce...tylko teraz doustnie czy dowcipnie;-)mam nadzieje ze jutro mi powie
Anula88 dzisiaj 38 dc;-)
Suselku kochana kciuki &&&&&&&&&&&&& tak jak piszesz na pewno bedzie dobrze
Anula1988 dziekuje kochana! cale szczescie moglam wrocic do tego avataru ;-) jak milo mi jak patrze na Twoj suwaczek! az nie moge uwierzyc ze Ty juz za polowa jestes!