reklama

Staraczki 2014 :)

No nie - jak to mozliwe!!! zeby testy bladziocha pokazywaly :wściekła/y: a tu nic... Anula a jaka mialas ta bete? jakosciowa czy ilosciowa? i jaki wynik?

Mississ mimo wszystko &&&

bo przy jakosciowej mojej kolezance tez wyszedl negatywny a za 3 dni pozytywny no ale nie ma co nadziei robic zeby nie oszalec:/ sciskam mocno:/

reklama
Anula :(
Wiecie co to chore z tymi testami .. tylu ludziom tu wychodza pozytywy i potem okazuje sie ze wada testu ..
Powinni cos z tym zrobic i wymyslic cos madrzejszego skoro takie testy sie czesto myla ...

Ja czekam na karte ubezpieczeniowa i bede chodzic nawet codziennie do gina i niech mnie badaja wzdluz i wszerz !!
Powiem ze bladziochy wychodza a potem nic i moze mi dadza cos w koncu ..

Czesc wybaczcie ze nie zagladam ale wczorja urwanie glowy caly dzien mnie nei bylo a na 22 do pracy szlam, z malym problemy emocjonalne ze sie tak wyraze jak ja z nim wychodze zawsze sa ekscesy wydziera sie, dzis nawet babka w autobusie wydarla sie na niego ze jak sie nie zamknie to go zamknie w torbie a ja wybuchlam ze nie zycze sobie by sie tka odzywala do mojego ysna najwiodczniej ma zly dzien to tylko 3 latek, aaaa i jeszcze przed wyjsciem bylamw lazience na majtkach mialas brazowe slady i na papierze jak wsadizlam go lekko do srodka to tez sluz z domieszka brazowego, dzis 26 dc co to moze byc nigdy nie mialam @ krotszej niz 28 dni i jak juz miala byc to pojawiala sie i zalewala a nigdy tak nie rozwijala sie wczesniejszymi plamieniami

anula strasznie mi przykro:-( wiem, że to niesprawiedliwe:-( ja ostatnio po tym jak przyszła @ byłam tak załamana, że na cały dzień zamknęłam się w domu i wyłam...nie poddawaj się i walcz dalej, choć teraz możesz nie mieć na to najmniejszej ochoty. życzę Ci wytrwałości.

shawty Tobie jeszcze nie gratulowałam, super że Ci się udało :tak:

jednej dziewczynie gratulujemy, innej współczujemy...taki los...mam nadzieję, że przyjdzie taki czas że Wszystkim Nam będą gratulować:tak: tego Nam życzę:tak:

shawty - gratulacje Kobieto!!! Poszlo blyskawicznie u Ciebie :) Podeslij te ciazowe wiruski czy co to tam jest ;)

anula - przykro mi. Uwierz mi, ze wiem, co czujesz. Ja tez sie juz tyle staram i kazde rozczarowanie boli tak samo :( Trzymaj sie :*

majdaczku - Kochana, nie trac nadziei. ja ciagle wierze, ze bedzie dobrze! Jak tam beta???

miss - Ciebie to tylko przez kolano przelozyc ;P Bedzie dobrze i nie ma innej opcji. Bez czarnowidztwa mi tu!!! ;) Trzymam kciuki! Co do badania nasienia to moj wiozl probke z domu, trwalo to moze 20-30, samochodem i na piechote, a bylo cieplo wtedy i mimo wszystko probka byla miarodajna.

Aschlee - uwazaj na siebie Kochana. Przeprowadzi nie zazdroszcze, przerabialismy to rok temu :/

Hana - witaj

Jula - kciuki, zeby Ci w brzuszku kielkowala Fasolinka

malena - echhh, no chlopy... Szkoda slow :( Mam nadzieje, ze kolejny cykl wykorzystacie na maxa :)

Moj PMS mnie dobija. Jestem grozna dla otoczenia, hehe... Bola mnie (.)(.) i brzuch, co dziwne, juz od tygodnia, czyli od teoretycznej owu i jestem na permanentnym wk...wie (przepraszam za dosadne slowo, ale to najlepiej oddaje moj obecny stan ducha). Nie wiem, jak przezyje ten tydzien do @. Chyba ze ktos wczesniej nie wytrzyma ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry