reklama

Staraczki 2014 :)

BBB no ta kobieta jakas nienormalna jak krzyczy na obce dziecko!!!! Kochana a plamienie brazowe nieoznacza @...;-) ja tak mialam w ciazy z corka;-) tego ci zycze, czyli czekasz na @ i robisz test czy czy bete?

Lili kobietko dziekuje ale nienastawiam sie zeby tak szybko sie udalo;-)

Anula88 kochana musisz ochlonac, a powiedz mi jakimi testami robilas? Roznymi?

Majdaczek kochana jak tam u Ciebie z ta beta?

Aschlee to na ktora masz wizyte?

Shawty masz juz wyniki?

reklama
A bo cholera zamyslilam sie nad tymi testami...jak mozna dopuszczac takie wadliwe testy do sprzedazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widzialam kruszynke moja kochana.Za dwa tygodnie mam przyjsc bo akurat mam takie szczescie ze wczoraj zepsul jej sie USG ten wypasny i dzisiaj musiala niezlym rumplem robic:baffled:.Pobrala krew do badan i musze jeszcze siusiu oddac;-)

Poprostu chyba znajde producenta pepino i go ku***a zjade jak bura s***e. Kupilam plytkowy pepino chciala bardziej dla eksperymentu czy sie beda roznily cos od tych paskowych. Okazuje sie ze niczym sie niw roznia zrobilam przed chwila i co? I oczywiscie bladzioch. Parodia jakas poprostu rece i cycki opadaja :-( zygac mi sie chce chyba za duzo sie dzis glodzilam i zjadlam za duzo na raz salatki z majonezem :-( jeszcze ten test mnie do szalu doprowadza. A przeciez ten co wal wkleilam dwa dni temu z kreska to bobo test byl czy jakos tak. I co ... naprawde odszukam producenta i mu nawtykam!!!!!!

Julia
No ten co ostatni wkleilam chyba przedwczoraj. Str 2440. Dosc taki ladny byl i wyrazny to byl bobotest. Czemu mi takie wychodza przeciez pare miesiecy temu tez kurcze takie wychodzily. Jak oni moga takie cos produkowac. Przeciez tyle kobiet ktore pragna i dlugo czekaja na 2 kreski robia sobie nadzieje albo te ktore nie chca ciazy sa przerazone. Do doopy taki interes. Ide zjesc rosolek moze mi przejdzie zamula... do srody biore lutke albo do jutra i czekam na @.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry