reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No to musisz probowac i isx jak najszybciej jesli sie uda!!!

Dziewczyny ktore korzystaja OvuFriend powiedzcie czy owulacje mozna wpisac recznie? Jestem zla bo wydalam kase na te konto a sie okazalo ze sama niemoge pisac...to bezsensu kasa wydana jak ona bedzie sobie czekala na ovu ktora juz mialam wrr:/

ja korzystam z ovufirend, przy ustawianiu kaladarza wpisywałam tylko pierwszy dzień ostatniej miesiączki długość cykli, nie wiem czy można jakoś to ręcznie zmieniać

zawsze można prowadzić własne obserwacje - bez wykupowania jakiś kalendarzy, no ale tak łatwiej i ładniej...widziałam kiedyś ćwiczeniówkę do npr...masakra nic z tego nie rozumiałam, ale jak się człowiek uprze, to wszystko jest do ogarnięcia :)

Missiiss kurde jeśli to u mnie jakaś infekcja to jest to jakieś niebezpieczne dla zdrowia czy coś? Zaczęła mnie boleć lewa strona podbrzusza. Chyba jajnik. Mówię chyba bo nigdy nie czułam nawet gdzie są. Przy @ nigdy mnie nic nie boli. Może powinnam do gin podejść się zbadać.

reklama
O ja pierdziele co ja tu czytam? Tyle stron o kolejnym zgrzycie:/
Brak slow:/

Krysiulek juz wszystko wiem Asia mi wyjasnila;-) idzie ustawic samodzielnie;-)

Odniose sie do obecnej sytuacji, niechce mi sie nawet ale jednak w skrocie:
Po to jest watek ze jak ktos chce popisac to pisze, jaka forma to osobista sprawa, Miss czuje potrzebe pisania o swoich emocjach strachu, chyba tu ktos jest nietolerancyjny ze nie podobaja sie jej wypowiedzi i uwaza ze ma jakis problem ze soba! To straszne!!
Wszystko jest indywidualne a ty mierzysz wszystko swoja miara!:/
Bo ja na silownie chodze itd...
Litosci ...
A my niejestesmy po to by dolowac...
Wspieramy sie!
Jesli tak zle sie wypowiadasz o tym watku to po co tu jestes...:/
Jaka wolnosc slowa jesli Miss pisze a ty zaczynasz komentowac ze chyba niejest normalna ze ma problem???
Bezsensu;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry