Malena
No nareszcie jestes bo juz cie wzywalam wczoraj :-) odpocznij i udanego remontu a ja cagle &&& trxymam!
Julia
Kiepsko na wieczor mnie bardziej boli prawie jak wczoraj. Ale plamienia ciut zelzaly... po dzisieszych bolach jutro znow pewnie beda. I tak w kolko... juz sie nawet z mezem pochemralam... ja die zle czuje a on nawet nie zapytal nie przytulil tylko steka ze ciagle przy remoncie i w ogole. Nawet za kolacje nie podziekowal... w ogole nic ani be ani me... pojechalam przed chwila mu po fajki choc fatalnie sie czuje... mmam ji dosc siedzenia w domu wiecznie jest tylko praca i remont a w lozku zamiast ze mna porozmawiac to komorka.... kiedys przysiegam wypier...le mu ja za okno w nocy i dam starego rzecha co by tylko nie gral w te zasrane gry. Jak dziecko chlop 34 lata.... moze jestem rozdrazniona dzisiaj dlatego tak to wszystko widze ale naprawde brakuje mi rozmow z nim... o wszystkim nie tylko o tym co sie dzieje. Juz dzisiaj zaczynalam nawet myslec co bedzie gdy poronie. Napewno odpuszcze starania nazbieram kase i gdzies pojedziemy na wycieczke.... schudne... chce sie ciut przygotoeac do tego zeby mniej bolalo. Niech moj maz kurna sie nie zdziwi jak bede sie spotykala na kawe z przyjacielem tylko dlatego ze on nie chce i nie ma czasu ze mna pogadac.... to chyba na tyle. Ja chyba znikne na chwile dopoki sie nie dowiem co ze mna.... moze ciut lzej mi bedzie.