Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie z cyklami różnie. Zazwyczaj to ok.33 dniowe, ale chyba w ciągu ostatnich dwóch lat miałam ze dwa razy takie 36-dniowe. Dlatego teraz temp mierzyłam bo byłam ciekawa kiedy mam ovu.
Rece mi opadly ... zadzwonila jakby nigdy nic czy jej torbe z polski przywieziemy pffff....
Mam tyle pakowania,chate do ogarniecia, jakis obiad do zrobienia, Mloda musze odebrac,kanapki porobic,krolika spakowac .. ahhh dzien bedzie intensywny :O a P jeszcze wymyslil ze w nocy wyjedziemy nie o 7.. agrrrrr oszaleje
U mnie nigdy poniżej 31 nie zeszło. Zawsze w tych granicach 31-34. Najczęściej 33. No a 36 to takie wyjątki. Stąd jak jest dzisiaj 37 dc i jeszcze nie ma @ to może być to jeden z tych wyjątków.
oj coś widzę że będzie nowa fala testowanek niedługo trzeba będzie naszą Anulę poprosić o ogłoszenie narodowego i oby wszystkie zobaczyły podwójne krechy
zaraz zwiewam z pracy, szefostwa nie ma to sobie zrobię małe wagary ;-)