reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie kochane :-)

Krysiulek dzialajcie kochana :-D

Julia i ja trzymam kciuki za wizyte kochana :-)

Missiiss kochana moja wszystko bedzie dobrze, ciesze sie, ze brzusio juz mniej pobolewa, dzidzia wie, ze jej tam dobrze pod Twoim serduszkiem kochana :-)

Zouza kochana ja tez robie cevapcici ale po grecku, czyli mieso mielone, do tego papryka ostra i slodka pol na pol, sol i pieprz, robie ruloniki i do tego robie ryz i sos tzatziki z ogorka swiezego i jogurtu greckiego pyszotaaaaaaa :-D

I kciuki oby to bylo to ;-)

Kasikz trzymaj sie kochana i nie daj chorobsku :tak:

Blai ja tez wierze z calych sil, ze wam sie uda. Przyznam sie, ze mam takie same mysli jak Ty czasami, ale coz...

Dopiero teraz moglam Wam odpisac kochane.. wczoraj padlam ze zmemczenia, a dzis od rana takie wysokie obroty, z enie wiem kiedy taczke zaladowac, wiec z pusta biegam hahaha:-D

A ja nie wiem na jakim etapie cyklu jestem, tak jakby sluz plodny wczoraj i dzis byl...

Pieknego dnia kochane :-)

reklama
Do góry