Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja juz po wizycie...troszke nam plany pokrzyzowalo bo pwulka moze na czwartek bedzie:/ lewy jajnik ma 15mm 14mm prawy 14
Czyli urosly po 2 mm...
Lekarz wspominal o 2 pecherzykach ze moga byc dominujace...
Miss co sadzisz o tym?;-)
Kochana zdrowka i jeszcze raz zdeowka zycze!!!!
Jesli sie martwisz lec do lekarza...i jak tam pokoik synka?
Pomarancz troche wsxiekly;-)
Moja corka chciala czerwony wiec jej pomysl odpadl na samym poczatku hehe:-)
Lux no mam nadzieje ze odezwie sie on i wynegocjujesz kwote;-)
Jugoslawa to sie ciesz ze niemusialas pracowac na zmiany;-)
Jak idziesz na poludnie to zapomnij ze z dzieckiem sie widzisz:/:-(
Anula kochana ;-) niechcialam rozowego pokoju;-)
Dywan z ikei;-)
No u nas tez zimno ...ten wiatr:/ mnie znow zatoki bola:-(
Kochane mam pytanie co do inhalatora dla dzieci? Jak to pomaga w katarze? Napewno pomoga w udraznianiu noska ale leczy ten katar?
Bo kurde Melka sie znow smarka co wyjdzie ze smarkow znow sie zaczynaja...
Najgorsze jest jak ma gdzies w srodku zapachane i niby smarkow niema ale cos jej tam przeszkadza:/ niewiem jak z tym walczyc:/
Julcia
Moj gin mowil ze zazwyczaj rosna po 2 mm na dobe. Wiec tak liczylam tez ze wt-czw. Bedzie u ciebie. Kurcze z ta natura to nigdy nic nie wiadomo nie?;-) oby pekl choc jeden do pobytu meza.&&&& dzieki za zdrowko przyda sie;-) jutro ide i do gina i do rodzinnego bo mam nos zatkany jakby mi ktos korki od wina powkladal... czerwony fajny tylko tez uwazam ze zbyt pobudzajacy jak dla dzieci jak pomarancza a mi sie takie soczyste kolory podobaja. No ale moj mlody swirus musi miec stonowane niestety ;-) dywanik czaderski u corci masz :-)
U nas jeszcze w h remontu... swiat nie robie u siebie bo nie zdarzymy. :-( przez to duch swiateczny ze mnie uszedl... maz ma maraton w pracy 9 dni pod rzad nawet nie wiemczy takmozba w ogole?? Nie ma nadgodzin. . I tylko procz swiat 4 dni wolne i sylwek. Aale nie wiem czy jego kiero sie nie pomylil z tym grafikiem bo chyba 9 dni pod rzad i jeden przerwy to chyba przegiecie
Inhalator jest super! Moj jas po inhalacji z soli fizj. Katar ma 3 dni max. I nigdy nie mial takiego ze oddychac nie mogl. Ale to tez od dziecka pewnie zalezy jak reaguje. Mi tez ulzylo zawsze ale sol sie wczoraj skonczyla i dzis kwicze bo dooopki na mroz nie sni mi sie wystawiac nawet.
Miss dzieki;-) za info
Maz pozalatwial sobie wolne ja jutrzejszy wieczor i na srode...no nic, w srodw znow na podglanko...jak powie ze w czwartek to musi maz cos wykombinowac zeby do domu przyjechac;-)
No wlasnie a te inhalacjw tylko z wody fizjologicznej? Jak bwde miec sile to zaraz poszulam jakiego na allegro i zamowie...
Czesc Kobietki ja dopiero siadlam na dupencji ze tak powiem.Nogi wchodza mi w tylek...Hmm duzo by opowiadac...roboty od groma nie wiedzialam ze az tak bedzie.Co chwile cos,nawet sniadania nie zdarzylam zjesc dopiero obiadek w domu.Czuje ze dzisiaj padne byle gdzie i bardzo wczesnie.
Julia trzymam kciuki zeby owulka zaczekala na zjazd Twojego Meza
Missiiss kochana zaciskam kciukaski &&&& ale wiem ze wszystko z maluszkiem bedzie w porzadku.Innego wyjscia nie ma
Chyba komus jeszcze mialam odpisac ale mozg mi juz nie dziala dzisiaj jak trzeba i zapomnialam komu i co mialam napisac
Pisałam Wam już, że moja szwagierka jest głupsza niż ustawa przewiduje? Nie? To napisze postanowiła zrobić wczoraj gofry, poszła pożyczyć od sąsiadki gofrownice i jazda zrobiła ciasto, pytając się mnie sto razy, czy ciasto jest dosyć gęste. Zdziwiło mnie to, że zamiast mąki pszennej dała...tortową! Ciasto oczywiście nie wyszło no brak słów. A potem jej córka wróciła od sąsiadów i mówi, że jest głodna. A ta idiotka, bo gorzej jej nazwać nie mogę powiedziała, że ma poczekać, bo ona film ogląda. No to dziecko znów mówi, że burczy jej w brzuchu. I się rozplakala. My nie wytrzymaliśmy i szwagierka dostała zjebke. Jak można mieć gdzieś własne, rodzone dziecko? O dzizas. Kolację jej zrobiła po wielkim krzyku.
Julcia
Sa rozne dodatki do inhalatorow glw. Na kaszel. Musisz popytac w aptece. Tylko kupuj inhalator z pojemniczkiem na lek ( neubulizator czy cos takiego). Ja robie zawsze z solu fizjologicznej na katar.
Aschlee
A opowiesz pozniej jak odsapniesz na czym konkretnie twoja praca polega? Ciekawe to jest strasznie.
Lux
Ciasto do gofrow to pewnie jej sie nie chcialo zobaczyc w necie z jakiej maki. Ja samanigdy nie robilam ich. Ale to z dzieckiem ktore jest glodne to fakt przegiecie.
Jak od a do z wyglada twoja praca ;-) tzn. Idziesz na oddzial i co? Bo ta specjalizacje co skonczylas to z psychologii czy z czego? Sorry za wscibstwo ale mnie strasznie kreca medyczne rzeczy ;-) i zastanawiam sie na co pojsc po urodzeniu bombla. Bo w domu siedziec nie chce a weekendowe oderwanie mi sie przyda :-) myslalam o fizjoterapi albo ratownictwie meczycznym bo pielegniarstwa ani poloznych nie szkola zaocznie niestety. A ja mam pedagogike. Jesli mialabys ochote napisac to super a jesli ci sie nie chce to ok rozumiem :-) i nie musisz dzis oczywiscie, tylko jak bedziesz miala ochote oczywiscie :-)
Ale ona miała wyraźnie napisane w przepisie od sąsiadki: mąka pszenna po prostu chyba czytać nie umie. Przecież na gofry się robi takie ciasto jak na naleśniki, tylko, że gęstsze, tłumaczyłam jej to. A co do jej córki, to ja już Wam pisałam, że ona ma ją gdzieś gdyby nie babcia, to by dziecko chodziło głodne, brudne i było analfabetą. I każdy się dziwi, że my jej na chrzestna naszego dziecka nie chcemy. No sorry.