Witajcie kochane:-)
Julka to teraz czekamy na efekty starnek hehe:-)
Missiiss moja kochana mówiłam Ci już, ze uwielbiam Twoje posty

? Hehe to mowie teraz

. A to nosidelko to w deche czadowe musi być, ale może to jakis znak, ja tam wierze w znaki
Aschlee kochana ciesze się, ze humor lepszy;-)
Jugoslawa u nas tez pogoda taka mzawkowa ostatnio, ehhh niecierpie, wolalabym lekki mroz lub sypiacy powoli sniego niż takie cos.
Noelka ja tez powoli czuje swieta i tez powoli brakuje mi czasu na wszystko;-)
Ewelina gratulacje kochana:-)
Lux jak żołądek?
Julia to dobrze, ze dziąsło nie boli kochana;-)
Julka odnośnie tłumaczenia dni płodnych i niepłodnych mężczyznom to mój nie pyta, bo nie chce wiedziec, chce isc na spontana hehe
Missiiss Twój syncio to niezle ciagnie z tej butli kakao, z drugiej strony mu się nie dziwie bo pycha jest. Ja tam Ci zycze kochana, aby Twoje przeczucia się sprawdzily co do plci lokatorka. A z tym gwałceniem meza pozniej to masz racje, pewnie, odbijecie sobie kochana. Ja w tych sprawach jestem jak Ty, moj się cieszy, bo nigdy nie mam dosc i duzo o tym mowie haha
Julka a co do staran, powiem Ci, ze po pewnym czasie czlowiek nabiera cierpliwosci. Ja 5 lat temu poronilam, ale bylam wtedy w innym zwiazku. Z obecnym narzeczonym stsramy sie od roku i nic, ale u nas to raczej to, ze za bardzo chcemy i stresy itd. Jeszcze daje nam czasu troche, a potem zobaczymy. Ale to czlowieka uczy pokory i cierpliwosci ogromnej. Ja jestem ogromna optymistka i szalona mega i to i moj narzeczony sprawia, ze sobie radze
Julia to przekichane z tym urlopem, oby mimo wszystko bylo dobrze kochana;-)
Watpliwosci super, ze szczesliwa jestes po wizycie znajomyc, to zawsze optymistycznie nastraja:-)
Kochane wczoraj troche poczytalam, ale padlam jak zabita. Mialam taki hardcore dzien, ze to masakra. Nie dosc, ze nie moglam wczoraj rano wylaczyc alarmu w szkole, bo mi wariowal, to pozniej nasza Dyrektorke pogotowie zabralo, bo kaszlala i nagle bolu dostala, okazalo sie, ze jej dysk wypadl i ma dyskopatie i nie ma jej w szkole, wiec od wczoraj jestem ze wszystkim sama. Looooo matkoooo hardocre. A potem wieczorem kolezanka do mnie dzownila, ze piec nam wybuchl i nie mamy ogrzewania, wiec dzis dopoki nam nie naprawia to mamy spartanskie waruki. Normalnie

heheh cycki opadaja normalnie jak z komedii jakiejs

Ok uciekam do pracy kochane;-)
Milego dnia