reklama

Staraczki 2014 :)

Anula
No to macie goscia hehe. A moze niech co drugi dzien tam do nich chodza? Moze pogadaj z sasiadka ze tez potrzebujesz odsapnaco_O oni zadowoleni jak piszesz bo chata wolna... heh... a co do malego grona mi takie tez odpowiada. Lepiej sie znamy :-)

Lux
Wez nawet mi juz nie przypominaj ;-)

Julcia
Chodakowskiej cos nie trawie to taki szczypior wysuszony bleee ze patrzec na nia nie moge bbrr. Ja chyba 30 km mam najblizej na silke z basenem moze sie uda po wszystkim wyskoczyc choc 2 x w tygodniu. Melb chyba to ona ma tez kilka serii w zaleznosci od partii ciala. Z reszta duzo jest ich wszystkich chocby na youtubie. Na chomiku jest tez godzinna zumba ktora tez fajnie daje popalic. Jak bylam na oszukanym dukanie i tej zumbie w 2 mies schudlam 10 kg. Ale kazdy ma inne preferencje wiadomo. Trzymam kciuki za owocna dietke i cwiczenia :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Miss ciagle bez zmian dlatego nie chce tu truc ;)
Test chyba bede robila albo 24 albo 25 :tak:
Jeszcze chwila i pewnie padne spac.

Missiiss kochana twarda jestes to dasz rade wazne ze Lenka jest bezpieczna a jak juz szew sciagna to jeszcze troszke i bedziesz tulic ja w ramionach :tak.

Lux to ja jestem tak zmeczona ze nawet jak maz mi zaproponowal moja ulubiona pizze z brokulami to nie mam ochoty jej jesc wiec przelozylismy ja na jutro
Marze zeby polozyc sie zasnac i obudzic sie dopiero wtedy jak odespie calkowicie

Miss o odpoczynku to niestety jedynie pomarzyc moge jutro zas musze wstac 3.20 na sama mysl mi slabo

Ostatnia edycja:
reklama
Julia ja cwiczylam ze treningi co prowadzi Mel B i powiem Ci ze dosc szybko zauwazylam efekty :tak: wiem ze jak jeszcze kiedy znajde wene to na pewno qroce do tych cwiczen :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry