reklama

Staraczki 2014 :)

Nie wyrobie!!! Jakis czas temu meczyl mnie kolega z technikum, wypisywal na kom i na nk...powiedzialam, ze wie, ze mam faceta, a takie teksty sadzi...a teraz weszlam na nk a on znow pisze jakby nic sie nie stalooo!!!

reklama
Lux no słów brak ....
Powodzenia ... nie Nawidze @ i tego jak się czuje podczas jej trwania grr ...milej pracy ...

Jula noo dawno ... jakis przestuj .... w ogóle jakieś takie male grono się zrobil czy mi się wydaje ?

Dopiero usiadlam .... niby w domu siedze a siła zero ... jeszcze dziecko sasiadow przesiaduje u nas codziennie non stop,jeszcze jest . . Czasami człowiek chciałby odpocząć ... a oni wolna maja chatę i zadowoleni ... tylko wroci z przedszkola i siedzi do późnego wieczora .. najbardziej rozwala mnie jak sasiadka mówi " jakby co to go wygon " eeee jak mam dziecko wygonic ? Noszzz kur ...

Julka
A co cwiczysz? Cos konkretnego? Ja miesiac cwiczylam posladki z melb chyba taka czarna babka i roznica po zdjeciach byla tak masakryczna na udach i dupce ze moj stary padl jak foty zobaczyl :-)
A lekarz nie ma odwagi cywilnej. Niektorzy na znanym lekarzu odpisuja na komentarze. Temu nawet sie nie chce ale widocznie nie potrafilby nawet sie obronic. Tez bym na silke pochodzila :-) ale u nas ni ma :-\ za duze zadooopie. A polowkowe mam na wtorek za tydzien i to w 4 d i taniej niz we wro i blizej i z nagraniem :-) obym tylko dotrwala.

Lux
&&& za ten cykl ii zeby nie bylo mylnych objawow. Tylko piekne gruubasne krechy :-)
Lux szwagierke to ty masz.... pojechala po bandzie ...

Aschlee
Dokladnie... a jak sie dzis masz?

Ja dzisiaj tak dziwnie ale pisalam co piije i wyszlo mi jak narazie 3 l... boze jak ja mam 4-5 l wypico_O:O dziennie.... chyba cewnik bym musiala se zamontowac.
Ale jak chodze dzis ciut mnie szew uwiera. Obym dotrwala do wizyt.
Juz mi sie wlaczzylo liczenie tygodni i stres... obym wytrwala chociaz do 30-31 tc ....
Rzeczywiscie juz dawno nie bylo pozytywow hmmm ... licze na to ze w koncu sie poprostu posypia kilka na raz :-) no bo po burzy zawsze wychodzi slonce przeciez nie??

Lux
Czego? Szwu? Jak szwu to dopiero przed samym porodek;-) jeszcze to trzeba przetrwac bo to robia na fotelu bez znieczulenia. Nacinaja nic i ciagna... a to ze jest w szyjke wrosniete po tylu miesiacach to juz nawet lepiej nie mowic jaki to bol bbbrrrr az strach o tym myslec. Na szczescie trwa to masz 1 minute... boli ciut dluzej ale coraz mniej. Obym tylko dotrwala... a wszystko przetrzymam

Lux
Czego? Szwu? Jak szwu to dopiero przed samym porodek;-) jeszcze to trzeba przetrwac bo to robia na fotelu bez znieczulenia. Nacinaja nic i ciagna... a to ze jest w szyjke wrosniete po tylu miesiacach to juz nawet lepiej nie mowic jaki to bol bbbrrrr az strach o tym myslec. Na szczescie trwa to masz 1 minute... boli ciut dluzej ale coraz mniej. Obym tylko dotrwala... a wszystko przetrzymam
a fuj...wspolczuje Ci :)

reklama
Anula88 tak male grono ale ja ci powiem ze ja tak lubie bo poszlam do dziewczyn na 2015 i tam naprawde jest ciezko nadazyc;-)
Bo produkcja bardzo duza i troche czasu uplynie nim poznam laski:;-)
No z tym dzieciakiem to troche przypal:/ jak go przyprowadzi wez odmow i tyle:/

Miss chcialam Chodakowska cwiczyc ale wiesz chyba dam sobie spokoj bo psiklam i wpachwinach mnie zabolalo...wiec moze poczekam do @ bo niewiem czy bede miec komfort w cwiczeniach.
A no widzisz mi bardzo zalezy na boczkach i brzuszku;-) posladki po drodze moga byc;-)
Ja na silke tez bede musiala dojezdzac parenascie kilometrow...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry