reklama

Staraczki 2014 :)

julia: nie bądź smutna. Tulam. Chociaż nie jestem dzisiaj dobrą pocieszycielką, bo mnie też jest przykro, że torbiel jeszcze jest i kolejny cykl stracony pod względem starań :/

reklama
Miss kochana zagrozenia zycia nie ma przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo tylko zdrowia ale tak jak mowie na chwile obecna za wiele nie wiem co zagraza mojemu zdrowiu itp.Musze czekac.
Tez tego nie ogarniam bo ku**a mogla nie mowic juz nic a nie powiedziec czlowiekowi ze jego zdrowiu cos zagraza i czekaj se do poniedzialku dobrze ze nie miesiac albo dwa...ahhh rece mi czasem opadaja.
W Polsce nie bede podejrzewam bardzo dlugo :(

Nie wiem na razie nie mam wyjscia jak czekac.Boje sie ze sie nawk****am w poniedzialek ze nie musze miec dziecka wiec leki beda nie refundowane jak to juz nie raz slyszalam.
A skoro tak je chce to musze sobie placic sama.

Jugoslawa kochana strasznie mi przykro bo szczerze to zaciskalam kciuki zeby ta torbielka pekla :(

Julcia kochana Ty tez glowka do gory.Badanie jest podobno nieprzyjemne ale wiele dziewczyn potem szybko zachodzi w ciaze :tak: takze to jest plus tego badania:tak:

Ostatnia edycja:
Julcia
Prolaktyne musisz poczytac bo nie pamietam czy ma znaczenie a insuline i cukier bez znaczenia. Tsh dobre wiec to ok mysle. Progesteron robilas? Tylko to tez niech dziewuchy powiedza kiedy co i jak bo ja sama nie robilam. No moze lepiej poszukac odpowiedniego specjalisty... ja bym polecila zimmera ale on z wrocka wiec pewnie kogos od siebie znajdziesz. Bo ja mysle nawet tak odnosnie tych zastrzykow czy rzeczywiscie one cos dadza jesli np bylabys niedrozna... bo wiesz jajeczko urosnac moze ale co z tego. Tak jak jugoslawa mowi samo przedmuchanie jajowodow moze duzo dac...

Jugoslawa
:* przytulaam tez mocno!! Kurcze z tymi jajnikami... ehh czlowiek chce jak najlepiej a tu jak nie urok to sraczka... :-\

Aschlee
Zdrowiu czy zyciu... jak zdrowiu i podupadniesz na zdrowiu to i po czasie zyciu moze zagrazac. Dobra nie mozdze ;-) no ale kuzwa skoro zagraza zdrowiu to chyba po to jest sluzba zdrowia zeby bylo ok co ? Ja pier...le rozwala mnie takie podejscie naprawde. To jest to o czym rozmawialysmy po zabiegach po operacjach czy profilaktycznie daja pacjentom clexane a kuzwa dla posiadania rodziny to juz nie o_O:-X noz sie w kieszeni otwiera. A z tym to masz racje tu ci powiedziala cos i siedzi czlowiek i mysli az do wizyty. Ale przygotuj sobie pytania w glowie i niech ci kurna wyjasnia jesli bez refundacji to kurka why? Bo to jest debilne...

Ostatnia edycja:
Miss no wlasnie czlowiek siedzi i mysli o roznych durnych rzeczach.
Juz sobie popisalam na kartce pytania zeby o niczym nie zapomniec.

Miss a jeszcze jedno pytanie Ty jak antyfosfolipidowy robilas ile krwi Ci pobrali? Chodzi o ilosc fiolek

No nic jednak podzialam i jeszcze troche z tym zajsciem w ciaze...zekam na powierdzenie wizyty z pakietu, blisko i za darmo, do mojego pojade jak mozliwosci sie skoncza i zostanie te Hsg....

Aschlee kurcze brak slow:/
Poczekajmy do twojej wizyty zobaczymy co tam powiedza ...

A wiecie zanim zrobilam test wybudzilam sie nagle snilo mi sie ze robilam test i wyszedl pozytyw, to bylo takie realne ze jak sie obudzilam to niewiedzialam co jest grane;-)

Jugoslawa ale mialas nosa, dobrze ze jestes czujna! To faktycznie daruj sobie te Clo i zobacz co ci twoj gin powie;-)

Miss no wlasnie sama sie zastanawiam nad sensem zastrzykow, ale powiedzcie jesli okres mam to jajeczko sie przedostaje z jajowdu?

Ewel a jak ma sie cykle nieregularne to co? Jak zbadac wtedy???:/

Aschle
Kurcze nie powiem ci dokladnie ile konkretnie bo nie pamietam. Ale wydaje mi sie ze dwie. Ale to nie tak na 100%...

Julcia
Niekoniecznie moim zdaniem. A osoby ktore nie maja owulacji jak ja a maja okres? Mam nieregularne a owulacje raz w porywach do dwoch na rok. Nawet twoj przyklad z lewego nie pekaja a okres jest bez dupka prawda??

reklama
Miss no wlasnie tez tak mi sie wydawalo z ta niedroznoscia:/ sziwne plemniki nie przejda ale @ bedzie normalnie wiex jakos to przejsc musi wrrr:/

Chce sie umowic na 31 stycznia na wizyte...czekam za powtwierdzeniem ale cos nie przychodzi:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry