aschlee: kosmiczna cena za te leki :/ Mam nadzieję, że będzie refundowany i wszystko się i ciebie jakoś pozytywnie ułoży. &&&&& za poniedziałkową wizytę.
lux: trzymaj się tam na zakupach z teściową

Mam nadzieję, że zbytnio cię nie będzie drażniła, a jak będzie to też dasz sobie radę
julia: z tym hsg to też jest tak, że każda kobieta inaczej odczuwa ból. Jedne nic nie czują, inne czują taki ból jak przy @, a jeszcze inne mocno cierpią. Ja też bym się bała, ale to dobra metoda diagnostyczna. Ponoć samo badanie może przedmuchać jajowody
jołasia: ale zima

Co do tych badań o których mówiłaś to podpytam na wizycie. Ja dopiero miałam 1 cykl stymulowany CLO, gin pewnie chce rozeznanie zrobić co i jak. Nie wiem, zobaczymy.
moniusia: na pewno nie chcesz zrobić testu? &&&&& są w pogotowiu
missiiss: szkoda, że luxmedem nie przeszło

Uważaj na siebie kochana i odpoczywaj ile możesz.
Ja już po usg. Przeczucia jednak mnie nie zawiodły i torbiel nadal jest w jajniku. Co prawda się zmniejszyła, ale jest. Tak więc odpuszczam stymulację CLO w tym cyklu, bo nie chcę, żeby to urosło znowu. Szkoda, że nie byłam u swojego gin na wizycie, ale do niego nie ma teraz na dzisiaj terminu. Nie mam też numeru telefonu :/ Idę na szczęście do niego w przyszłym tygodniu, więc wezmę numer, żeby takie sytuacje były łatwiejsze. Czyli ten cykl lecimy naturalnie. Ciekawe czy będzie owulacja, bo teraz czas na lewy jajnik :|