reklama

Staraczki 2014 :)

OOO ja pierwsza.
Nikt jeszcze nie wstał?
Odwiozłam M do pracy po u nas biało zasypało rowerem ciężko a ja auto potrzebuje na zakupy. Rano Go trochę pomęczyłam i było suupeerrrr:rolleyes:

U nas mega śniegowo. Sypie od 3 rano, tak się przebudziłam do wc i zaczynało padać. Jak auto odśnieżałam to było ok 10cm na nim. Pada cały czas. Pies rano jak to zobaczył to był szczęśliwy. Nawet mu sie spać odechciało.

Dobra, wyciągne jeszcze kosteczki pod kołderką.

Miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny,

julia: jak tam test? Zrobiłaś? :D

aschlee: podobne pytanko, jak teścior?

jołasia: bo z angielskim to tak jest, że jak człowiek ma nagle pogadać w języku obcym to pada. Ja pomimo tego, że znam to muszę się rozkręcić. Czasem wystarczy godzina, czasem 2 a czasem kilka :) Jak się nie praktykuje języka to się niestety zapomina :/ Kiedyś codziennie musiałam w jezyku obcym mówić i pisać i było łatwo, nic mnie nie zaskakiwało. A teraz? Inna bajka :) Doskonale rozumiem to, że nie chcesz ryzykować pracy w szkodliwych warunkach. Ja znam przypadki gdzie dziewczyny chodziły i dłużej w ciązy pracując z rozpuszczalnikami itd. Niektórym się udawało ciążę przejść bez większych problemów, ale części już nie :( Po co ryzykować. Widzę, że miałaś wycieńczający poranek :D Hihi...Wow 10 cm śniegu :D

U mnie 5dc i @ już odchodzi. Udało mi się wbić dzisiaj na usg, więc sprawdzę czy torbieli już nie ma i w zależności od wyniku badania zacznę albo nie łykać clo. Wolę się upewnić niż później mieć problemy :/ Jak to psychika potrafi zadziałać :/ No ale cóż, będę spokojniejsza.

Udanego dnia :)

Jugoslawa kciuki za wizyte ...oby ich nie bylo . pamietam ze jak q ciąży bylam to mialam mega torbiel juz nie pamiętam jak duza byla ale na monitorze wielkości jaja kurzego-wchlonelo się samo dziadostwo ;-)

Zaspalam Oczywiście .... ale mula mam ....

anula: ja dzisiaj też nie mogłam zwlec się z łóżka. Kolejny dzień z pogodą na spanie :)

julia: Szkoda :( Może jeszcze za wcześnie. Który masz dzień cyklu dzisiaj? Ponoć ten pierwszy cykl bez wspomagaczy potrafi być bardzo szczęśliwy. No ale wiadomo jak to bywa...różnie.

julia: heh dobrze, że wiesz czego się możesz spodziewać z tą długością cyklu. Ja nie wiem ile miałby trwać mój cykl bez dupka :D Rosyjska ruletka byłaby. Jeśli test faktycznie się nie pomylił to najlepsze co może się zdarzyć to szybka @ i kolejny owocny cykl. No chyba, że się pomylił :D Haha...ciągle ta niepewność :) My baby to mamy :)
A tak w ogóle to chyba napiszę list do producentów testów ciążowych z prośbą o produkowanie tylko takich co pokazują ciążę :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry