Witajcie kochana:-)
Jugoslawa super, ze się wyspałaś kochana, od razu lepiej wtedy człowiek się czuje, ja przyznam, ze troche wypoczęłam ostatnio po tym jak z tamtej bylej pracy odeszłam, teraz się czuje się pelna energii i wigoru:-)
Moniusia wiem, ze przykre sa takie komentarze o dzieciach, ale zobaczysz, ze i nam się uda i nasze marzenia się spelnia;-)
Joasia to teraz będę zaciskac za efekty płodnego sluzu;-)
Aschlee kochana zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze, tylko bądź dobrej mysli, a my tu z calych sil zaciskamy kciuki;-)
Julia zdrowka kochana i będę zaciskac kciuki za tescik;-)
Wątpliwości kochana witaj ponownie, sukienka piekna, pieknie będziesz wyglądała kochana. My jeszcze nie mamy terminu na slub, ale mysle, ze może na wiosne nam się uda, a jak nie to będziemy obstawiac wrzesień, ale ta wiosna jest numer 1.;-)
Swietnie, ze wyluzowałaś, wszystko wtedy wydaje się piękniejsze:-)
Missiiss kochana nie marudzisz to po pierwsze i po to tu jestemsy, aby się wysłuchać i wspierac nawzajem, a po drugie zobaczysz wszystko będzie dobrze, po prostu ja to wiem kochana i z calych sil zaciskam kciuki i przesylam mnóstwo cieplych mysli. A z tymm szukaniem lekarza i szpitala to rzeczywiście masakra kochana
Anula to zabiegany dzien miałaś kochana, ale jeszcze tylko jutro i weekend;-)
Lux ja tez mam z ta chcica na sex podczas @, ae dopiero trzeciego dnia, bo pierwsze dwa dni to boli i masakra, ale trzeciego i czwartego i zaraz po to normalnie ciagnie ze hoho
Julia i mi smaka na kopytka zrobilas, wiec niedlugo zapodam, ale na niedziele bede robic pesto a do niego kurczaka marynowanego, a potem kopytka hehe
No a ja mam wiesci moje drogie. Rok 2015 zaczyna sie bardzo dobrze i oby tak dalej. Mam prace

. No bez kitu dalej nie moge uwierzyc hehe. Zadzwonilam do tych co wczoraj mi odpowiedzieli i powiedzialam szczerze, ze bardzo bym chciala, ale hamuje mnie pensja, a oni mi podniesli do tego minimum, ktore chcialam i.... przez dwa miesiace na okres probny za ta sume, a po nich umowa o prace na wieksze pieniadze bedzie, a pozniej za kolejne miesiace kolejna podwyzka bedzie mozliwa. To to ja rozumiem. Wiec zaczynam od poniedzialku. Normalnie czuje sie mega szczesliwa, poczulam taki komfort psychiczny i jest super;-). Zamierzam dalej po ichu szukac i jak bedzie cos lepszego to bede aplikowac, moze odezwa sie z tych ministerstw czy cos, ale mam prace

.
Jutro zamierzam swietowac z M

hehe dzis tez troche;-)
Uciekam do M, a potem spac, bo jutro jade do miasta pare rzeczy pozalatwiac.
Dobrej nocy kochane:-)