reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Tak oczywiscie ze ide;-) tylko tatusia niebedzie:/
Jezu niemoge uwiezyc w to ze ona zaraz do zerowki idzie...twn czas tak leci, a ja chce zeby zostala moja mala kochana coreczka!!

No to za pare godzin bedzie juz wszystko wiadomo, wstawie Wam jutro foto, chcialabym zeby byl pozytyw lecz zdaje sobie sprawe ze bedzie inaczej, cycki niebola itd itd...

Ostatnia edycja:
Witajcie kochana:-)

Jugoslawa super, ze się wyspałaś kochana, od razu lepiej wtedy człowiek się czuje, ja przyznam, ze troche wypoczęłam ostatnio po tym jak z tamtej bylej pracy odeszłam, teraz się czuje się pelna energii i wigoru:-)

Moniusia wiem, ze przykre sa takie komentarze o dzieciach, ale zobaczysz, ze i nam się uda i nasze marzenia się spelnia;-)

Joasia to teraz będę zaciskac za efekty płodnego sluzu;-)

Aschlee kochana zobaczysz, ze wszystko będzie dobrze, tylko bądź dobrej mysli, a my tu z calych sil zaciskamy kciuki;-)

Julia zdrowka kochana i będę zaciskac kciuki za tescik;-)

Wątpliwości kochana witaj ponownie, sukienka piekna, pieknie będziesz wyglądała kochana. My jeszcze nie mamy terminu na slub, ale mysle, ze może na wiosne nam się uda, a jak nie to będziemy obstawiac wrzesień, ale ta wiosna jest numer 1.;-)

Swietnie, ze wyluzowałaś, wszystko wtedy wydaje się piękniejsze:-)

Missiiss kochana nie marudzisz to po pierwsze i po to tu jestemsy, aby się wysłuchać i wspierac nawzajem, a po drugie zobaczysz wszystko będzie dobrze, po prostu ja to wiem kochana i z calych sil zaciskam kciuki i przesylam mnóstwo cieplych mysli. A z tymm szukaniem lekarza i szpitala to rzeczywiście masakra kochana

Anula to zabiegany dzien miałaś kochana, ale jeszcze tylko jutro i weekend;-)

Lux ja tez mam z ta chcica na sex podczas @, ae dopiero trzeciego dnia, bo pierwsze dwa dni to boli i masakra, ale trzeciego i czwartego i zaraz po to normalnie ciagnie ze hoho:-D

Julia i mi smaka na kopytka zrobilas, wiec niedlugo zapodam, ale na niedziele bede robic pesto a do niego kurczaka marynowanego, a potem kopytka hehe

No a ja mam wiesci moje drogie. Rok 2015 zaczyna sie bardzo dobrze i oby tak dalej. Mam prace :-D. No bez kitu dalej nie moge uwierzyc hehe. Zadzwonilam do tych co wczoraj mi odpowiedzieli i powiedzialam szczerze, ze bardzo bym chciala, ale hamuje mnie pensja, a oni mi podniesli do tego minimum, ktore chcialam i.... przez dwa miesiace na okres probny za ta sume, a po nich umowa o prace na wieksze pieniadze bedzie, a pozniej za kolejne miesiace kolejna podwyzka bedzie mozliwa. To to ja rozumiem. Wiec zaczynam od poniedzialku. Normalnie czuje sie mega szczesliwa, poczulam taki komfort psychiczny i jest super;-). Zamierzam dalej po ichu szukac i jak bedzie cos lepszego to bede aplikowac, moze odezwa sie z tych ministerstw czy cos, ale mam prace :-D.
Jutro zamierzam swietowac z M :-D hehe dzis tez troche;-)

Uciekam do M, a potem spac, bo jutro jade do miasta pare rzeczy pozalatwiac.
Dobrej nocy kochane:-)

julia: dzieci szybko rosną :) Zwłaszcza na początku. Podejrzewam, że i tak mimo wieku w późniejszym okresie jej życia i tak będzie twoją małą córeczką :) Kochana &&&&&&& za teścior.

jazza: no gratulacje moja droga! Super. Widać, że firma przychylna pracownikowi, bo poszła ci na rękę. Poznali się na tobie i ciebie chcieli :D Super! Jeszcze raz gratuluję. Udanego świętowania jutro :D Piątek dobry dzień na takie okazje :D

Zmykam spać, do jutra.
Kolorowych snów! :)

Jazza no to super dla ciebie sie zaczyna Nowy Rok oby tak dalej;-)
A obiecalas ze jak zdobedziesz te prace to pochwalisz sie co bedziesz robic;-) bo my tu ciekawskie jestesmy;-)

Niemoge zasnac:/

reklama
Jazza, - super ze masz prace. Oby sie zaczelo ladnie ukladac.

Aschle, - czekam na test, jutro sprawdze czy powtorzylas i co wyszlo.

Miss, - czytalam kiedys, ze wlasnie we wroclawiu ciezko z porodowkami. A to masz do wyboru tylko dwie miejscowosxi. Gdzie indziej by nie przyjeli?

Watpliwosc, - piekna taz sukienka. Ja tez mialam taka tansza ale byla piekna

Jugoslawia, - ja w pracy czasami mam lzej czasami ciezko. Teraz koze duzo siedze w pracy ale nie jest tak ciezko. Wczoraj zagraniczniacy u nas byli a moj angielski kaput :-) w/w odrazu jak nqjszybciej zwolnienie. Zreszta lekarz wie ze pracuje w szkodliwych warunkach, opary chemiczne itp wiec w razie ciazy odrazu l4. Byly kobitki ktore pracowaly do 3msc ciazy ale ja tak hie zaryzykuje.

Milych snow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry