reklama

Staraczki 2014 :)

lux: nie, nie. Nie chcę zmieniać, tylko chcę wziąć od swojego numer telefonu albo jakiś inny kontakt. Ja dzisiaj na usg byłam u obcego, bo mój terminów nie miał. Ten z dzisiaj nie chciał ze mną dyskutować za bardzo, bo nie był prowadzącym. W sumie dobrze, bo co lekarz to inne może być podejście i wtedy pacjent dostaje bzika i jest skołowany.

reklama
Dobra za tydzien w sobote mam lekarza z pakietu...czytalam czym sie zajmuje i nieplodnoscia, problemami z zajsciem...patrzylam ma opinie wiec niema duzo ale same pozytywy wiec co mi szkodzi...dam mu czas z 2-3 miesiace jak nieda rady to wroce do swojego;-) i bede blagac o hsg!!!

Jugosława dzięki :D zgrabna hmmm ja wiem...dzisiaj kolezanka do mnie na uczelni "ale sie najadłaś...masz taki duży brzuch" hahahha mysłałam że padne...:-D była 10 rano a ona twierdzi, że może obiad na śniadanie zjadlam :-D
Jullia może u Cb bd tak jak u nas...20.10 @ oraz wyniki nasienia...28.10 1 wizyta w klinice...15.11 II wizyta a ja juz w ciązy byłam bo 19 test pozytywny!! mąż nawet leków brać nie zaczął aby witaminki łykał....cykl w którym całymi wieczorami ryczałam okazał się szczęsliwy....może dlatego że nie wierzyłam...bo jak można było mieć nadzieje...BÓG pokazał mi ze to on ma we wszystkim ostateczne i ostatnie słowo i dla niego nie ma rzeczy nie możliwych... więc ja wierze że każdej się uda...:tak:

Oj, ale mnie brzuch napierdala. Nie wiemjak w pracy wyrobie. Ostatnio to dopiero po dwuch diach bolal a teraz juz na nastepny dzien. Okropnosc. Nie wim ale mam wrazenie ze conieco duzo tego tam w srodku naroslo i z tad teraz ten bol. Mam nadziej ze taka duza dawka pregnylu peknela wszystkie urosniete pecherzyki by nic hie przeroslo.

Dobranoc.

lux: ja swojego gin mam w pakiecie z zakładu pracy TŻ, a że zakład pokrywa część to my jakieś grosze płacimy. Dzisiejszego lekarza miałam poza abonamentem i płaciłam 110 zł.

julia: no i fajnie. Zawsze to inne spojrzenie i nowe podejście. A jeszcze jak w pakiecie to już w ogóle super. Ja swojemu też jakiś limit czasowy muszę założyć :D

tinuś: normalnie zasiałaś w nas optymizm :D To racja, że jak człowiek na maksa odpuści starania to mu psychika wraca do równowagi i organizm od razu lepiej działa.

jołasia: współczuję dyskomfortu, a jednocześnie trzymam kciuki za pięknie pękające pęcherzyki i za żołnierzyki :) Oby ten cykl okazał się szczęśliwym :) &&&&&& Trzymaj się tam w tej pracy.

Ja właśnie z kina wróciłam. Byliśmy na "Carte Blanche" z Chyrą. Podobał mi się, ale jakoś bez większego "wow" po wyjściu. Ja to lubię jak filmy mnie tak w fotel wbijają trochę. Mogę polecić, bo kino na dobrym poziomie :)

Dobrej nocy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry