reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A ja powiem Ci ze nauczylam sie podchodzic do tego tak ze skoro nie moge cieszyc sie na razie swoim szczesciem to staram sie cieszyc czyims...ale gdzies tam z tylu glowy paleta sie mysl dlaczego niektorzy moga miec 4 a ja mam takie problemy ze zmajstrowaniem 2 :(
Ale mysle ze i dla nas w koncu zascwieci slonko i bedziemy wklejac zdjecia najpierw testow,potem USG a potem pieknych bobaskow:tak:

Ostatnia edycja:
jazza: ja ostanio też robię więcej i mrożę. Dzięki temu można mieć różnorodne posiłki przez jakiś czas :)

lux: nadal się nudzisz? :D Byłać u koleżanki na plotkach?

anula: jak tam twoje podbrzusze? Nadal wariuje? Ten wasz piesek to niezły agent :D Czyli do testowanka tydzień i jeden dzień :) Szybko zleci, tylko trzeba czymś głowę zająć :D

missiiss: dobre wieści przynosisz kochana, bardzo się ciesze, że wszystko dobrze. Mała rośnie najważniejsze :) Oo dobrze, że ci holter założą, może coś zarejestruje i będą mogli pomóc przy tych omdleniach, żebyś ich nie miała.

aschlee: ja ostatnio też jakoś marzne :/ Kąpiel lawendowa...cudo! Dzisiaj już w pracy? O kurczę, szalejesz. A dobrze się już czujesz?

jołasia: jak tam wizyta u dr?

Ja skończyłam właśnie sosik robić do klusek śląskich. U mnie dzisiaj ładny dzień był, ale że się wykąpałam nad ranem to nie wychodziłam na długo, tyle co do sklepu. Dzisiaj niby lepiej z zatokami, ale zobaczymy co będzie w nocy i jutro.

Jugoslawa staram sie juz ignorowac swoje samopoczucie bo inaczej bym zglupiala.

Jedyne czego sie boje to zeby nie uslyszec ze bede musiala odlozyc starania bo ciezko byloby mi z tym...

Czuje sie raz lepiej raz gorzej nie wiem od czego to zalezy.Ale....dzis mialam tylko jeden taki napad zlego samopoczucia.Juz nie moge sie doczekac kiedy nie bedzie ich wcale :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry