Anula a dziekuje kochana w pracy jak na razie ok., tylko przejęłam biuro po osobie, która zaprowadzila tam totalny chaos, wiec prostuje wszystko, ale przynajmniej się nie nudze hehe dzis kolejne sprawy naprostowałam, a to dopiero kropla w morzu. Trzymam kciuki slonce za to, aby tam cos u Ciebie się dzialo
Julia i Lux korzystajcie z wolnego moje drogie;-)
Missiiss slonce Ty moje ciesze się, ze dobre wiesci powizytowe przynosisz:-). Bardzo dobrze, ze Ci Wolter zaloza, mam nadzieje, ze wtedy będą umieli konkretnie zaradzac Twoim omdleniom
Aschlee kochana na rozgrzanie goraca herbata z miodem albo z cytryna i cynamonem polecam, bo dziala cuda, zmarzluch czolowy Ci to mowi. Kochana ja wlasnie tak podchodze do tego tematu staran, dalej nie umiem się w pelni cieszyc szczęściem innych w tej kwestii, ale wierze z calych sil, ze i dla nas zaświeci slonko i będziemy jedna przez druga się chwalic testami i zdjęciami i brzusiami;-). Oj kochana uwazaj na siebie
Anula a to piec żeby garaz zjesc hehe, niezły agent z niego, ale mój taki sam, to pies z ADHD w miejscu nie usiedzi i wszystko sciaga:-)
Jugoslawa zdrowka kochana
Smerfik trzymam trzymam;-)
Lux ja tez mam manie czystej podlogi, w ogole uwielbiam porządek i wysprzątane heh
Jolasia to kochana teraz kciuki zaciskam, aby to wszystko się tam pieknie rozwijalo;-)
Moniusia to dobrze, ze już cos wiesz i teraz zycze Ci i będę trzymala kciuki, aby szybko ten poziom spadl i będzie dobrze
Uciekam spac kochane :-)
Dobrej nocy :-)