reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie z rana :-)

Hana :-Dnazwa watku mega super, ja jestem za:-D jak dzieciaczki? ja tez sie obrazilam na bociana, ale jeszcze draniowi pokaze :-D

Jugoslawa oj tak 30tka to dla mnie jakis kosmiczny wiek, za pare dni urodziny, a ja tego nie czuje i tylko data urodzin i dowod osobisty przypominaja, ze tyle na karku, ale jak juz kiedys mowilam zycie zaczyna sie po 30tce:-D. U nas tez mroz, ale za to piekna sloneczna pogoda.
A odnosnie urodzin to mam je w niedziele wiec w piatek planuje swietowanie z M, w sobote imprezke mala kameralna w klubie z najblizszymi znajomymi i z M- bedzie tort no i mam nadzieje podrzucanie mnie do gory 30 razy haha, a w niedziele obiad i tort z najblizsza rodzina (czyli z moim tata) i z M no i z przyszlymi tesciami i szwagierka :-).

Julica kciuki za wizyte dzisiejsza ogromne:-). A tej wyprzedazy zazdraszczam:-)

Mrozno, ale pieknie na dworzu, zawsze przed praca serwuje sobie spacer z ronda de gaulle'a do miejsca mojej pracy, a pracuje w centrum, ale taka pogoda sprawia, ze nastroj jest super i az chce sie spiewac idac ulica ze sluchawkami na uszach;-), a ja zawsze slucham muzyki, bo bez niej zycia sobie nie wyobrazam:-D.

Przy kawce sie witam i zycze milego dnia :-)

reklama
julia: zaciskam &&&&&&&&&&&& za wizytę i żeby ci pęcherzyk psikusa zrobił i pękł :) Ja czuję ból a pęcherzyk nie pęka, więc może jednak jest tak, że jak sie nie czuje to pęka? :) O której wizyta? Przed pracą pewnie, czyli jakoś niedługo? :)

jazza: oooo to masz całe 3 dni świętowania :D Super sprawa, bo z każdym będziesz świętowała :) Ja też jak idę to muzyki słucham :D Jakoś wtedy droga szybciej mija a i człowiek się dobrze nastraja :)

Ja dzisiaj mam 4 dc i od jutra clo będę jadła. Mam nadzieję, że tym razem żadna torbiel mi się nie wytworzy, a pęcherzyki pięknie pękną po zastrzyku. No i liczę na to, że uda mi się przełożyć wizytę z 13 dc na 11 dc. No ale to będzie wiadomo dopiero pod koniec tygodnia lub nawet po weekendzie dopiero.

Jazzs no to fajny wekeend sie zapowiada;-)

Ja zaraz lece na zakupy bo lodowka pusta!!!!

Jugoslawa powiem ci ze na Clo czulam bol podbrzusza a teraz nie...ale wizyta potwierdzi czy jak mnie bolalo nic czy peklo... wizyta na 14.50
No to trzymamy kciuki za ten cykl&&&&&

jazza, pięknie to wszystko ujęłaś.. straszne, że musiałaś się z tym serduszkiem pożegnać, ale w końcu wróci do Ciebie :) :* Dziękuję :*

Jugosława, no właśnie zaraz jadę i zobaczę co to takiego :) u Ciebie też będzie dobrze, będziemy się pocieszać, aż się uda :)

Taaa u mnie też mroźno, ale słonko jest - to najważniejsze, a nie tak jak wczoraj brrr..

Proszę bardzo, oto projekt:

Projekt domu Rafaello - S-GL 508 - Dom jednorodzinny, parterowy z poddaszem użytkowym - Studio Atrium

Tylko ten daszek co jest nad drzwiami to będzie taki dwuspadowy tylko nad drzwiami malutki ;) i kilka zmian też w środku ;) musiałam wybrać taki, bo mamy wąziutką działkę ;)

A dziękuję :) Kiedyś chodziła za mną nowoczesność, ale teraz jak chcę założyć rodzinę, to tak bardziej w stronę tradycji mnie ciągnie ;) i przytulności ;) Okna będą białe, elewacja taka beżowa, dach brązowy. Generalnie cały wystrój będzie biało-beżowy, delikatne pastele, w sumie prowansja, ale i z elementami takiego wiejskiego, polskiego domku :)

Zadzwoniłam do gina, wizyta na marzec dopiero, myślałam, że się uda za tydzień, bo zazwyczaj tak u niego było, no ale to nic :) akurat będzie po @ to może podejmie jakieś decyzje.

Ostatnia edycja:
julia: u mnie, zanim zaczęłam do gin chodzić zawsze czułam ból podbrzusza w okolicach owulacji, potem na CLO (jak miałam 1 raz co mi pierwszy raz pęcherzyk nie pękł) to czułam jeszcze mocniej, a teraz w tym ostatnim co bez wspomagacza byłam to też czułam ból a okazało się, że pęcherzyk znowu nie pękł :/ No ale to kwestia indywidualna, wiec każda z nas inaczej czuje. Ja straciłam już rachubę z tym, że boli to wtedy dobrze. Organizm mi chyba wariuje :| Oby się potwierdziło, że owu była u ciebie teraz :) &&&&&&&&&

moniusia: bardzo ładny domek :) Wygląda bardzo dobrze, aż chce się w nim zamieszkać. Fajnie tak budować coś od początku tak jak się chce i zmieniać pod swoje potrzeby :) U mnie jakoś też odległe wizyty u gin są. Chyba tak na wiosnę nas kobiety wzięło na chodzenie do ginekologów :) Stąd kolejki :)

Hej baby! Miałam spięcie z teściowa. Próbuje mi wiedzma jedna dyktować ile mam za paliwo wołać dziś od szwagierki, bo trochę z nią jeżdżę dziś. Zrobiłam jej wojnę. Skasuje tyle co zawsze!

reklama
lux: uuu czyli i nocka kiepska i poranek też :/ A co ta teściowa się tak wtrąca do tego ile będziesz brała za paliwo :| To to twój samochód, ty wozisz, wiec ty ustalasz kwotę :) ooo @ nie ma czyli &&&&&&&&&&& :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry