reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair
Gratki :-)

Julcia
Ale czadowe te wyprzedaze :-) ty w hm pracujesz tak? Hmmm chyba bede tam pracy szukala haha :-P;-) fajnie ze takie cos robia !

Jugoslawa
Fajne pomysly :-) jak cos wykombinujecie to linka tu wrzuccie co bym wiedziala gdzie was szukac ;-) tym razem sie nie dacie w tym roku ! Ja to wiem . Kazda bedzie zafasolkowana !:-)
Tylko nie lam na nikim tych recznikow :-D;-) moj jasko sie kiedys zdziwil jak mu takie sztywne rzeczy przynioslam mine mial smieszna bo malo sie nie rozplakal bo jak on teraz to zalozy :-D

Lux
U nas na czerwcu to samo... glw pada a wszystko na zamknietym a wiadomo nie kazdy ma dostep.

Miss no niestety magazyn jest tyko jeden w Polsce i kawalek od Ciebie...
A no tak na wyprzedazy kupuje kurtki, spodnie, bluzki, obuwie w szczegolnosci dla Meli, no chyba ze niema nic ciekawego juz to potem do mnie i do M

Jugoslawa mi sie marzy juz wiosna i wieszanie prania na dworze:)

a my w tym roku z M mamy plan na ogrod a tu nasza koncepcja i co powstanie , jest wygodne bo siedzialam na tym:)
Kanapa-z-palet-2.jpg

Załączniki

• Kanapa-z-palet-2.jpg
    Kanapa-z-palet-2.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 55
Dziękujemy za miłe słowa :) Teraz mogę Wam więcej napisać bo dotarłam do domu [a miałam niecałe 200km do przejechania]
Usg robione przez brzuch, żeby nie promieniować niepotrzebnie dziecka, Niunio mniejszy o 5 dni w stosunku do OM ale to normalne, lekarz powiedział że wszystko wygląda super, widziałam bijące serduszko- mega!!! jak powiedziałam gdzie pracuję to powiedział ze absolutny zakaz! no i napisał mi zaświadczenie [nie potrzebuję l4] że nie mogę pracować z odczynnikami chemicznymi i że muszą mi stanowisko pracy zmienić, więc pewnie skończy się tym że poprzyjeżdżam posiedzieć na kompie a później już będę zwolniona z przyjeżdżania. Kolejna wizyta za miesiąc. Pan Tata szczęśliwy, przytulał się do brzucha i mówił ze to na pewno chłopak :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1424117797.489553.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424117797.489553.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424117797.489553.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 49
lux: spokojnej nocki :) Mam nadzieję, że dzieciaki będą grzeczne :)

missiiss: hihih domyślam się jaką mógł mieć synuś minkę na widok sztywnego prania :D

julia: ekstra pomysł z mebelkami do ogrodu. To są palety, prawda? Widziałam takie coś i też mi się strasznie podoba pomysł. Tylko trzeba mieć gdzie postawić, a ja nie mam :( Widziałam nawet stoły z palet zrobione :) Ja za praniem suszonym na zewnątrz też tęsknię.

U mnie kranik z @ powoli się zakręca....ufff bo mam dosyć :)
Coś kicham dzisiaj, pewnie od tego kurzu co się z dworu niesie z budowy :/ Za oknem mi coś budują.

Spokojnej nocy dziewczyny :)

Lux milych snow;-)

Blair piekny dzidzius;-)
No to fajnie ze wszystko gitara;-)

Jugoslawa no palety i niedrogi koszt ;-) no ja mam duzy ogrod i bede miala na czym wypoczywac latem;-)
M brat ma firme produkuje meble wiec pianke material bede miaka;-) wiec koszty hurtowe;-)
Niech szybko idzie sobie wredota a kysz!!!

Milych snow kochane!! Ja obejrze serial i tez lece nyny

reklama
blair: gratki jeszcze raz. Cudne foto. Pewnie to piękne móc usłyszeć serduszko swojej fasolki :) To dopiero początek przytulania do brzuszka :D

julia: o to masz idealne warunki do tego, żeby mieć takie mebelki :) Super sprawa. A jaka satysfakcja :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry