reklama

Staraczki 2014 :)

julia: ooo kurczę kuszące te wyprzedaże u ciebie :) Faktycznie mocno opłacalne. Zawsze możesz L4 wziąć od razu po wyprzedaży :D:D:D hyhyhyhy Co do zmiany nazwy czy też utworzenia nowego wątku to jestem za. Boję się, że niedługo się tu strasznie wyludni :( Lubię pastę jajeczną :) Jeszcze ze świeżutką bułeczką...mhmmm mniam :D

reklama
Jugoslawa no wlasnie jak juz to l4 wezme po...moze jakos bym dala rade...ale niema co gdybac;-) bedzie co bedzie;-)
No wlasnie strasznie kuszace to!!!;-) raz do roku to organizuja wiec trzeba skorzystac;-)
W wolnej chwili utworze nowy watek a czekam na propozycje;-)
Bulka stara;-) ale ja ladnie na gazem potrzymalam i krucha sie zrobila hehe;-)

julia: pomysłowe z tą bułką :D Ja ubolewam nad tym, że mam teraz kuchnię elektryczną :/ Jak miałam gazową to ładnie mogłam różne rzeczy opiekać nad gazem...o cebulę do rosołu. A na elektrycznej już nie to samo. A co do tytułu wątku to może coś takiego:
- staraczki 2015 z ubiegłego roku
- staraczki z ubiegłego roku w 2015
- staraczki 2015 kolejne starcie
- staraczki w 2015 z ubiegłego roku
- staramy się w 2015
Nie wiem co jeszcze, żeby było powiązanie :)

Dużo dziewczyn z wątku 2015 pisze na kakao. Bo tam mają forum zamknięte. Ale ja zostałam na forum, choć piszą i wołają mnie tam na kakao. I już teraz tam takiej produkcji nie ma. A szkoda :-/

Uważam, że bez sensu jest zakładać kolejny wątek o 2015. To będzie zaśmiecanie forum. Są już staraczki 2015 i staraczki styczeń 2015. My Was chętnie do nas przyjmiemy na 2015 :)

lux: czy ja wiem czy zaśmiecanie forum. Jednak wątek będzie związany ze staraniami z 2014 więc to nie będzie to samo co już jest. Możemy też nie tworzyć nowego tylko zostać na tym :) Albo przenieść się po prostu do tego co już jest "staraczki 2015" i tyle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry