reklama

Staraczki 2014 :)

Jazza
Spoko :-D:-D:-D hpv to jest chyba bo musze wyniki zrobic za okolo miecha. W sumie czytalam ze nie grozne te co powoduja te chrostki i dla mnie i dla dziecka, a inne moga powodowac raka szyjki mscicy i filutka :O bylam przerazona ale juz mi lepiej. Nie gniewam sie oczywiscie hehe ;-)

Jugoslawa
Nooo ja tez chce juz wiosne! Spiewajace ptaszki zielona trawka sloneczko ahhh!

reklama
Jazza to tez swietne mialas walentyny;-)

Miss no wlasnie sie zastanawialam co ta nasz Jazza napisala haha;-)
Koniecznie sie odezwij;-)

Moniusia super ze zareczyny sie udaly chcialabym to widzidc;-)

Jazza dlaczego tak sadzisz?;-) jest nas coraz mniej wiec niejestesmy w stanie pisac tyle....
No fakt pare osobek nam stad ucieklo...:/

Ja juz po pracy mega glodna:/
Jutro dopiero na nocke ide do pracy;-) 4 nocki i wolne;-)

A i wiecie wolalabym niezajsc teraz w ciaze bo za miesiac jest coroczna wyprzedaz w firmie i bardzo mi zalezy na niej byc, kurtki kupuje po pare zlotych nowe!!!;-)

missiiss: oj tak! Ptaszki, zielona trawka to jest to :) Jeszcze trochę musimy poczekać :)

jazza: nawet sobie nie chce wyobrażać tych korków i tłoku w komunikacji :| Mam nadzieję, że oddadzą szybciej ten most i ruch wróci do normy :)

lux: zimno okropnie :/ Niby słonko, ale jeszcze ten mroźny wiatr :/ Mało głowy nie urwie. Heh to faktycznie wolnego nie masz. Myślalam, że coś odpoczniesz trochę, no ale z drugiej strony wiem, że tęsknisz za dzieciaczkami, więc może to i dobrze, że nie masz od nich 2 tygodni wolnego :)

julia: zjedz coś :) Trochę wolnego masz zanim jutro na nockę. Dobra perspektywa z tym wolnym po 4 nockach :) Hahahaha nie mów, że nie chcesz bo zajdziesz :D Ponoć to tak własnie działa :D

Co do tego, że wątek podupada to też zauważyłam :(
Większy ruch jest na staraczkach 2015. Czasem podczytuję, ale nie piszę. Tam dużo postów dziennie się pojawia, więc ciężko mi to ogarnąć :) U nas tak kameralnie :) Może musimy czymś zachęcić babeczki?
Nie wiem, zróbmy kampanię reklamową :D

Ostatnia edycja:
Jugoslawa tez wiosny niemoge sie doczekac;-)
Juz zjadlam paste jajeczna z buleczka;-)
Niemoge byc w ciazy bo jak pojde na l4 to niebede mogla isc na wyprzedaz a tam za 250zl mam ciuchow wartosci 2000zl a czasem wiecej wiec kurde nieprzegapie tej okazji!!! Niemoge!!!;-)
A jutro dowiem sie czy doszlo do owulacji, cos czuje ze raczej nic z tego bo zadnego bolu w podbrzuszu niemialam...:/
Tak watek 2015 jest masakra;-) produkcja straszna;-) niejestem w stanie byc tam na bierzaco;-)

Jugoslawa musialabysmy zmienic nazwe lub utworzyc nowy watek, bo kazdy jak szuka watku patrzy na rok;-) i wszyscy ida na 2015, wiec co zakladamy?;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry