Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Hmmm a moze moze bedzie niespodzianka u Ciebie?;-) poki nie ma wrednej panny @ wszystko mozliwe;-). Torebka mowisz? Tez mysle o nowej, koniecznie w kolorze czarnym. Jestem w trakcie poszukiwan teraz, podoba mi sie bardzo torebka O-bag, taka elegancka shoperka, drogie sa skubane, wiec moze w nastepny miesiacu sie zdecyduje, bo otworzyli wlasnie skklep z nimi w warszawie, bo do tej pory mozna ja bylo kupic tylko przez neta i ciagle byla niedostepna. Hmm chyba, ze znajde jakas inna super czarna, widzialam tez fajna czarna torebke w Mohito ;-). No i wczoraj widzialam jeszcze fajniejszy kapelusik w H&M, taki czarny, delikatny, elegancki;-) i chyba w koncu na niego sie zdecyduje. Ahh uwielbiam takie odbudowywanie garderoby na wiosne
.
. Mi sie podobalo podrozowanie metrem po Nowym Yorku, za pierwszym razem bylam przerazona, bo to kilka poziomow, ale potem juz smigalam wszedzie, a najbardziej podobalo mi sie tam to, ze NY pelen jest ludzi niecodziennych, ze tak to ujme, i np kiedys kiedy czekalam na metro czarnoskory facet w legancka teczka zaczal od tak spiewac przepieknym glosem (oni pieknie spiewaja), po cyzm metro przyjechalo i po prostu otworzyl oczy, przestal i wszedl do metra:-). Takich sytuacji podobnych bylo tam sporo.;-) Tesknie za tamtym miejscem