reklama

Staraczki 2014 :)

Matko dziewczyny ale wy jesteście obeznane w tych badaniach. Podziwiam.
A czy jak ja jutro będe robić badania to wystarczy zrobić samo TSH i jak wyjdzie złe to wtedy to FT3 FT4. Czy od razu wszystko w pakiecie?

reklama
Mychunia - najlepszy byłby lekarz ginekolog-endokrynolog. Nie martw się. Taki wynik szybko da się zbić, ok. tygodnia. Będziesz brać leki w czasie ciąży i będzie dobrze:* Gdy urodzisz dzieciątko, to odstawisz.

Witam się wieczorem, już po wykładach...

Widzę że hormony na tapecie, badałam niby tsh, ft3, ft4. I wyniki miałam w normie, ale nie wiedziałam że wyniki w normie mogą być też złe.. hmm a chyba zgubiłam karteczke z nr badania, muszę poszukać, a jak nie to może w luxmedzie mi powiedzą, jak się wylegitymuje...

Powiedzcie mi jak to jest my tu robimy stosy badań, latamy po lekarzach, dbamy o siebie, mierzymy temp a i tak czasem trzeba się długo starać.
A gdzieś jakąś patologia wpada, nie dba o siebie i nie ma problemów z donoszeniem i rodzi zdrowe dziecko...
Szczerze powiem nie sądziłam że z tymi staraniami będzie tyle zachodu... nie mówię że nie warto, bo dla tego małego szczęścia warto się starać :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Anula1988 ja kiedys robilam p/c TPO i TG i z tego co pamietam nie mialam ich albo mialam male... myslisz ze tez to powinnam zbadac jeszcze? moglo sie to zmienic? Mi tez lekarz mowil ze kobieta ktora stara sie o dziecku powinna miec 1, 1,5 do 2...

Mychunia, Ty nie szukaj "jakiegoś endo" tylko dobrego ginekologa endokrynologa, bo to może być już Twoj lekarz na dłużej skoro jest problem z hormonami. Dziewczynki maja racje, nie martw się , ale zadbaj o to!.

My już domu. No powiem wam że mój pierworodny to spust ma jak wiadro. Zjadł tego o Matko z Córką duuuzzzzoooo.

Ja za to czekam na moje wyniki beda za godzinke jakoś tak. Też się pochwalę.

Agniecha super betka. Życzę takiej nam wszystkim już niebawem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry