Anula1988
Fanka BB :)
Aschlee- hihi, to Twój Mężuś już kupił mebelki jak byliście na etapie starań? No to jest solidny Ojciec, wszystko sobie wziął poważnie do serca
Pyszny obiadek macie dzisiaj 
Bezdzietna- Twoja bratowa nie nadaje się w ogóle być matką z tego co piszesz. Jak tak można wychowywać dziecko, poczawszy od złego żywienia aż po lekceważenie choroby u tak malutkiego szkraba. Straszne rzeczy przeszłaś wczoraj wieczorem i w nocy. Tylko szkoda,ze bratowa nawet z tego wszystkiego nie wyciagnela żadnego wniosku
Bezdzietna piękne wieści, fajnie,ze się zmobilizowaliście do działania w sprawie niepłodności! Ale wykres wygląda bardzo dobrze, może nie potrzeba będzie wybierac się do kliniki!
Blair- to ciekawa niedziela przed Wami
Teraz doczytałam... przykro mi, że @ przyszła. Ale na pewno już po raz ostatni!
Pyszny obiadek macie dzisiaj 
Bezdzietna- Twoja bratowa nie nadaje się w ogóle być matką z tego co piszesz. Jak tak można wychowywać dziecko, poczawszy od złego żywienia aż po lekceważenie choroby u tak malutkiego szkraba. Straszne rzeczy przeszłaś wczoraj wieczorem i w nocy. Tylko szkoda,ze bratowa nawet z tego wszystkiego nie wyciagnela żadnego wniosku

Bezdzietna piękne wieści, fajnie,ze się zmobilizowaliście do działania w sprawie niepłodności! Ale wykres wygląda bardzo dobrze, może nie potrzeba będzie wybierac się do kliniki!Blair- to ciekawa niedziela przed Wami
Teraz doczytałam... przykro mi, że @ przyszła. Ale na pewno już po raz ostatni!
Ostatnia edycja:
Widac ze juz sie nie moze doczekac bo ostatnio go przylapalam na ogladaniu wozkow;-)