Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bezdzietna biedne to Dziecko mam nadzieje ze brat cos z tym zrobi...zeby jego Dziecko w koncu bylo zadbane i syczeliwe AsiaSzw to ja samochodem musze jechac 40 minut
Kolejny Dzinek zaliczony...kawusia i....Zobacz załącznik 609005
To juz chyba taki standardzik u mnie.Dzien bez pawika dniem straconym... Asia ja osobiscie uwazam ze IKEA jest ok a spotkalam sie z opinia zaraz po przyjezdzie tutaj jak wprowadzalam sie na umeblowane mieszkanie ze mamy nie kupowac melbi z IKEI bo to syf...jak ktos lubi przeplacac to juz jego sprawa ja tam nigdy na nic nie narzekalam z tego sklepu a mam wiele mebli stamtad
Tez slyszalam opinie, ze nie warto kupowac mebli z ikei. Najblizsza mam w Katowicach i osobiscie nie narzekam. Poza tym, uwazam ze maja tam genialne dodatki.
Wczoraj nie dostalam okresu, mimo ze bole podbrzusza na to wskazywaly. Dzis okresu wciaz brak a brzuszek jest plaski i nie bolacy. Sluz bialawy i kremowy. To dobrze?
mychunia : dzięki za wsparcie teraz to już siedze jak na szpilkach żeby nie okazało się że cześć się nie nadaje lub puste jaja martwie się już pomału :-(