reklama

Staraczki 2014 :)

Witam się z rana :) przesyłam wam buziaki :P
JA tez sie pisze na wakacje :) w sumie juz bym gdzies pojechała ale cóż pracować trzeba :P a urlopu nie dadza:) Z R planujemy w tym roku Mielno ale czy sie uda to niewiadomo.
Dzisiaj miałam iść zrobić TSH ale leń mnie dopadł jutro pojde bo jutro wolne a troszke jeszcze roboty w domu.
Fasolka po Bretońsku nastawiona i pranie też sie juz pierze musze zdarzyc przed praca..

Tulam was moje najdroższa :*

reklama
Olusia dokładnie ja tez nie chce by sie zajnowali jak uda nam sie miec dziecko. Oni w nadzym wieku juz mieli Adama wiec powinni zrozumieć ze my tez pragniemy dziecka. Jak bede w kolejnej ciazy to wogole niewiem czy od razu mam im mowic bo po co mam sie denerwować ich reakcja. Moja mama powiedziała ze jak by zobaczyli rosnacy brzuch a potem malucha to napewno zmieniliby zdanie. Moze i racja ale ta ich reakcja pierwsza ehh mogli choć udawac ze sie cieszą zeby nie sprawiac nam przykrosci.

Aschlee ja bym nie wytrzymala i juz Mężowi powiedziała ; p podziwiam ze tak długo umiesz trzymac to w tajemnicy :-)

A ja dziś mam przedostatni poniedziałek w pracy ;-) juz mi chyba przechodzi zalamanie związane ze zwolnieniem. Trzeba zmian w zyciu. Moze mniej stresujaca praca i szef pozwolą mi na szybsze pojawienie sie dzidziusia :-D

Kochane dziewczyny wysyłajcie Nam fluidki :)))

Baaaaardzo tego potrzebujemy !!!!!!!!! ;) ;)
Za luty niech będzie owocny podobnie jak styczeń ;) Czarujemy dziewczyny

halx15.gif

Załączniki

• halx15.gif
    halx15.gif
    50,7 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn owszem moze byc tak ze jak zobacza brzusek i jak sie urodzi moga zmienic zdanie ale jednak te slowa bedziesz pamietac i ze sprawila tobie przykrosc... ja jestem pamietliwa wiec ciezko byloby mi znow im zaufac...

Kochane...nic z tego wredna @ przyszła z samego rana i to taaaakaaa,że nie potrafię sobie przypomnieć kiedy ostatnio miałam taki ból brzucha;/ może po tym HSG wszystko w środku obolałe;/ No nic zaczynam nowy cykl...może będzie bardziej owocny czego i Wam kochane życze:tak:

Anula dzwonie dziś do dr Makowskiej-bo sprawdziłam,że gabinet ma też na Szczecińskiej w Gdańsku-czyli rzut beretem od mojego domu:)
Przyjmuje we wtorki i czwartki...może uda mi się umówić do niej na jutro,bo tak myślę,że skoro mam dobre wyniki hormonalne i HSG to lepiej pójdę na początku cyklu...może też dostanę jakiś wspomagacz i od razu poproszę o monitoring w tym miesiącu....

Dziewczyny, ja wiem że gdybyśmy powiedzieli teściom o ciązy to by się bardzo cieszyli, moja mama również :)
Więc strasznie mi przykro Ewelinka, że tak ci powiedziała teściowa. Hmm chyba bym zrobiła jak radzi twoja mama i nie mówiła wcale.

Krajetka kuj żelazo puki gorące :) idź jak najszybciej.

Motylku kochany ale z ciebie leniuszek :) Miłego dnia

Mychunia zdrówka kochana!!

Ja dziś idę znowu do gina, będzie sprawdzał czy pęcherzyk pękł. I w piątek progesteron będę pewnie robić i prolaktynę kontrolnie. Wczoraj zapomniałam wziąć Bromka wieczorem i nawet dzięki temu się wyspałam :)

Dziewczyny to jest nas 4 tu na Pomorzu więc tym bardziej wpadajcie :)

Olusia7982 i ewelinka_shn nie wytrzymalam i powiedzialam mu...najpierw myslal ze sobie robie jaja...ale jak zobaczyl moja powazna mine to w koncu uwierzyl...prawi sie poplakal z radochy i...juz dzis chcial jechac na sklepy ale powiedzialam mu ze musze czekac na wizyte..to stwiedrdzil ze czekamy na wizyte i ruszamy na polowanie:szok:
Jak mu powiedzialam ze wizyta w poniedzialek to stwierdzil ze czemu tak dlugo ze moze poszuka mi lekarki ze bedzie wczesniej...ale ja jakos tej bardzo ufam i wole zostac u niej...

karolina859 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ prosze bardzo fluidki na zamowienie dla Wszystkich:tak:
karjetka89 strasznie mi przykro ze ta wredna @ przylazla:-( trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&
AsiaSzw trzymam kciuki za udana wizyte &&&&&&&
ewelinka_shn strasznie mi przykro ze w tak glupi sposob zareagowali...jak dla mnie bezsensowna wymowka ze jeszcze za wczesnie na bycie Dziadkiem.Powinni sie cieszyc ze beda mieli wnuka czy wnuczke , ze wy jestescie szczesliwi,ze badania wychodza dobrze itp

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry