reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia7982 tylko patrzec jak bedziesz sie zastanawiala w jaki fajowy sposob mu to powiedziec:tak: trzymam za to bardzo mocno kciuki...&&&&&&&&&&
A tu prosze bardz fluidki dla wszystkich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i jeszcze troche gdyby zabraklo ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczynki dziękujemy za fluidki brzuchatkom :D Prosimy o jak najwięcej pozytywnej energii na ten miesiąc ;)

Pytanie z innej beczki, chodzi mi o ten wykresik na OruFriend czy On naprawdę Wam wskazał dzień owulacji ?? Mierząc systematycznie temperaturkę ?

Ok Asieńko będziemy próbować bo ja nigdy nie wiem kiedy mam owulację ;) Tak sobie już wybiegam w przyszłość i według ostatniej miesiączki termin porodu wyskakuje mi na 12 listopad , a mój R i moja mama mają 29 listopad urodziny ale by mieli fajny prezent ;) Marzy mi się dzidzia na listopad ;)

Cześć wszystkim .
Co dziś porabiacie ? Ja staram się zająść czymś i tak sobie prasuje itd i nie pale już ponad 24 h :-) zaczynam się stresować przed tą punkcja bo doktorek niezle mnie nastraszył ehh . Miłego dnia laseczki .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry