Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aschlee25 no to super ze juz powiedzialas i ze twoj juz wie i sie bardzo cieszy.... wiec teraz przesylaj nam kochana jak najwiecej fluidkow.....:-) tez bym chciala tak powiedziec mojemu m...ze jestem w ciazy...
Olusia7982 tylko patrzec jak bedziesz sie zastanawiala w jaki fajowy sposob mu to powiedziec trzymam za to bardzo mocno kciuki...&&&&&&&&&&
A tu prosze bardz fluidki dla wszystkich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i jeszcze troche gdyby zabraklo ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ok Asieńko będziemy próbować bo ja nigdy nie wiem kiedy mam owulację Tak sobie już wybiegam w przyszłość i według ostatniej miesiączki termin porodu wyskakuje mi na 12 listopad , a mój R i moja mama mają 29 listopad urodziny ale by mieli fajny prezent Marzy mi się dzidzia na listopad
Cześć wszystkim .
Co dziś porabiacie ? Ja staram się zająść czymś i tak sobie prasuje itd i nie pale już ponad 24 h :-) zaczynam się stresować przed tą punkcja bo doktorek niezle mnie nastraszył ehh . Miłego dnia laseczki .
U mnie juz wszystko porobione fasolka ugotowana , pranie zrobione tylko pozmywać zostało i do pracy.. ehh jak mi sie nie chce .. przesyłam moc buziaków :*