reklama

Staraczki 2014 :)

SSMama - byc moze dyskusja rozpoczela sie bo ja zle Cie zrozumialam albo przez to ze ujelas to w taki sposob ze dalo sie wywnioskowac z tej wypowiedzi ze mlode kobiety nie powinny miec dzieci (tak to zinterpretowałam z reszta Asia chyba tez :P)
.

reklama
watpliwosci3 kochana na pewno bedziesz wspaniala Mamusia
Asia no wzielismy domek z 4 pokojami chyba wystarczy;-)
Ale widac ze Mezul sie cieszy bo dzis poszedl na poczte i po drodze wstapil do sklepu to nic ze droga zamknieta i musial jechal na okolo prawie 20 minut...pojechal kupil mi soki,pomarancze,banany, mleko smakowe i kilka batonikow:tak:

Ostatnia edycja:
No wiesz nie wiem :-) skoro 4 dzieci lacznie bedziecie miec to 6 pokoi by sie orzydalo zeby sypialnia byla i moze na starosc jeszcze sobie machniecie ;-)

Asia nie........jak beda teraz 3 to nie ma takiej opcji wystarczy nam Ta czworeczka co bedzie:tak: no nic pewno bedziemy jeszcze o tym rozmawiac mamy jeszcze troche czasu i w razie czego poszuka sie czegos wiekszego;-):szok:

AsiaSz - obie bedziemy super mamami !! :) Asia a nie pomyślałaś że może się udać w tym cyklu ??? :) tutaj dziewczyny czasami uprawialy seks tylko dwa razy w miesiacu i sie udawalo :P

Aschlee - masz tyle szczęściaaaa :) buzia mi sie sama usmiecha na mysl ze jestes taka szczęśliwa !!!!

Watpliwosci jestem szczesliwa ale czasami mam troche obaw...gdyby teraz byla ta trojka ja jestem tutaj z Mezam calkiem sama...boje sie ze nie bede sobie dawala rady z ogarnieciem wszystkiego:baffled::wściekła/y: tak chyba powoli do mnie dociera i zaczynam miec czasem lekkie ataki paniki:-D

Aschlee też mieszkam w niemczech to jak cos wsiąde w jakiś pospieszny i przyjade z akcją ratunkową :D co prawda troche daleko chyba do Ciebie bo ja mieszkam w Mochengladbach ale damy radę :P ciesz sie ciążą na takie przemyslenia znajdzie sie dopiero potem czas !!! :P

reklama
No dosc kawalek jest ok 5 godzin drogi :tak:
Jak Ci sie tu zyje jak moge zapytac? planujesz zostac na stale czy myslicie o powrocie do PL? Jak nie chcesz nie musisz odpowiadac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry