reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Bezdzietna mocno trzymam && :-)

Aschlee na pewno sobie poradzisz :** wierze w Ciebie.

Dziewczyny ja ide jutro po pracy na rozmowe do nowej pracy :-) to śmieszne ale strasznie sie denerwuje bo to moja pierwsza rozmowa od przeszło trzech lat :-) oby dobrze poszła.

Witajcie Dziewczyny, miło mi, że pytacie o mnie. Dziękuję! :tak:

Ja dzisiaj pojechałam przed pracą na badanie betaHCG, co by wykluczyć wszelkie moje wątpliwości. Badanie znacząco je rozwiało. Moja beta z dnia dzisiejszego wynosi całe, okrągłe ZERO... :hmm:

Anulka, bardzo mi przykro Kochana :( <przytul> Słonko, a nie myślałaś przypadkiem, że Twoja owulacja mogła być o wiele później i dlatego też beta nie wyszła? @ planowo masz za 4 dni dopiero. Ja nadal trzymam &&&&& aby się udało :*

Ewelinka, możesz na nas liczyć :D

Może to głupio zabrzmi, ale ja boje się, że wpadnę z moim mężem i będzie kolejne dziecko. Nie że w ogóle już nie chce dzieci, ale na pewno nie teraz. W planach miałam przeprowadzkę i iść za jakiś czas do pracy. Przeprowadzka wypaliła, a teraz przede mną praca (jak dzieci oddam do przedszkola oczywiście). Ale boje się, że któregoś dnia okaże się, że znowu jestem w ciąży i znowu będę musiała siedzieć w domu, a M będzie tyle pracować ;/ Nie chce aby się wykończył ;/ Tylko nie zlinczujcie mnie za to co napisałam teraz.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry