reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Olusia : wiem wiem , ja się dobrze czuje w tych kolorach , jestem ruda :tak:zeszłam z naturalnego blondu . Oprócz duuużego brzucha w niej jest ok ale teściowa powiedziała żeby tym się nie przejmować pewnie niektórzy wezma mnie za ciężarną no ale cóż ....

Maluś : 22 lutego mam wesele w rodzinie , na które niemam wcale ochoty no ale trzeba iść . Chodz po punkcji i transferze niewiem jak to będzie

już w domku, kurczę rozkłada mnie co raz bardziej, zrobię obiad [G już w drodze do domu] i chyba się kładę do łóżka...

Kasik witaj :) szybkiego zafasolkowania

Asiu gratulacje dla Szwagierki, niech Niunia się dobrze chowa :)

Gabis masz domowe przedszkole :-D

Aschlee 4 pokoje może na razie wystarczą, ale jakby się Wam trafiła jeszcze trójeczka? :D
wiesz w razie co to daj znać w niemczech jeszcze nie byłam, a mieszkam koło Okęcia :D

Bezdzietna &&&& za pozytywa jutro :D

Ewelinka powal ich na kolana :D
trzymam bardzo mocno kciuki za znajomą!!!

Anula przykro mi :-( ale kolejny cykl będzie płodny! musi być :D

Maluś ja Cię doskonale rozumiem, myślę że co ma być to będzie. Jeśli nie chcesz teraz ciąży to się zabezpieczajcie, a jak się zdarzy wpadeczka to wdać tak miało być :D

Lalka ja bym dodała złotą biżuterię

Bezdzietna : Już to przechodziłam , to moje 2 i mam nadzieje ostatnie podejście . Niema czego bo przez 15 min śpie pózniej mnie budzą i jest już po wszystkim :-D

Bezdzietna tez sie balam jak weszlam do sali zabiegowej... ale to trwa 10-15 min i po wszystkim.... nic nie czujesz... dopiero po mozesz odczuwac jakies dolegliwosci... ja mialam brzuch jak balon, bolesnosc przy oddawaniu moczu i troszke mnie brzuch bolal... strach ma wielkie oczy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry