• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Och, jakie tu deklaracje miłosne! :-D;-)
gabis, przykro mi z powodu kłótni :zawstydzona/y::-( Nie martw się, szybko się pogodzicie ;-)

ewelinka, pewnie, na mnie możesz liczyć :tak: będę zaciskać kciuki ;-)

Bezdzietna, także trzymam kciuki! ;-):-D

lalka, ekstra sukienka! Bardzo mi się podoba, zwłaszcza kolor :-) A co, kupujesz? ;-)

Dziewczyny, miałyście kiedyś tak, że skończyła Wam się @, a owulować zaczęłyście 3 dni później :szok::szok::szok: Nigdy w życiu tak nie miałam, a teraz odkryłam, że pojawiają mi się objawy pierwszych dni owulacji :shocked2::confused::baffled:

reklama
Dziewczyny dziękuję Wam za dobre słowa. Ja wiedziałam, że skoro półtora roku się nie udało, to i tym razem się nie uda, ale taki wynik zero jednak spowodował, że mimo wszystko czuje się podle :-(

Gabis- wiem co mówisz, ja już też zdążyłam się przed chwilą z A. pokłócić :baffled:

Lalka- fajniutka sukienka. Czarne dodatki też mogą do niej dobrze pasować, bo chyba jest taka błękitno- czarna, tak? Całą swoją pozostałą nadzieję trzymam na jutro dla Ciebie! Tym razem musi się udać!
Mychunia- Ty się na tym chorobowym to za trzech wyleżysz, hihi. Kuruj się Kochana, kuruj! :tak:

Olusia- a jak twoje zdrowie? Już lepiej odrobine?

Mligocka
- mnie takie pierdółki do domku cieszą najbardziej. Ostatnio wychodzę zawsze z pełnymi siatkami ze sklepu Home&you. Uwielbiam ten sklep z akcesoriami do domu! :-D

SSmama-
ale szybko masz wszystkie objawy wskazujące na owu. Zawsze tak masz? Ilu dniowe masz cykle?

Asiu-
gratuluję ciałka żółtego. Przebyłaś owulację Kochana! :-)

Karjetka
- no daj znać co tam załatwiłaś z dr Makowska.

Anna
- a może zrób badanie z krwi, skoro wychodzi Ci bladzioch? Będzie miała 100% pewności.

Kurcze, może jutro po pracy pojade do tej IKEI. Ona tak mnie kusi... :no:

Anula1988 przykro mi kochana ze sie nie udalo... ale nastepny cykl bedzie twoj... :-)

Odnosnie mojego zdrowia to jestem tak nafaszerowana lekami, leze w lozku i odpoczywam sobie... lecze sie domowymi sposobami... na wieczor znow wezme garsc witamin i wypije Vicksa.... i wezme jeszcze Iskial 500mg... pilam tez sok z pomaranczy taki wyciskany i ciepla herbatke z cytryna...

reklama
Anulka kochana nie smutaj sie...na pewno sie uda i zobaczysz ze bedziesz szczesliwa Mamusia...Moze faktycznie na ta bete jest za wczesnie nie bierzesz takiej opcji pod uwage?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry