Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aschlee- ale dzisiaj jest 15 dni po owu... nie ma już złudzeń... owu była monitorowana, więc tym bardziej, wiem, że była 14 dnia cyklu, a dzisiaj jest już 29 dc...
Olusia- nooo Kochana, po takiej dawce, to nie masz prawa się rozchorować!
:-) no bo to fajna pamiatka. Po mlodym akurat testu nie zostawilam bo wszystkie dowody wywalilam zeby mama nie znalazla a powiedzialam jej tydzien pozniej ;-) teraz mam beke z tego ale wtedy malo sie nie posralam chyba z 3 testy robilam dla pewnosci bylam w szoku ;-)
Anula strasznie mi przykro:-(
Na pewno wszystkie zobaczycie swoje dwie upragnione kreseczki na testach.Trzymam za Was mocno kciukasy
Ja swoj test tez zostawilam na pamiatke po corci tez mialam ale gdzies sie w transporcie zapodzial
Wiecie co powiedzial mi dzis gin. Ze skoro nie moge spac po bromku to mam go stosowac dopochwowo. Ma takie samo dzialanie a mniej skutkow ubocznych. Sprawdze to dzis