reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia to witaj w klubie ja tez sie przeprowadzam pod koniec czerwca:tak:ale bardzo sie ciesze na ta przeprowadzke
Asia oj po calym dniu za kolkiem na pewno jestes wymeczona:tak: nic tak nie meczy jak dlugie podroze

reklama
lalka to ja trzymam kciukasy za pozytywne wiesci &&&&&&&:tak:
Asia na mnie zawsze po takiej dlugiej trasie relaksujaco dziala kapiel w goracej wodzie;-)

Wiecie co ten moj wczorajszy miszmasz tak mi zasmakowal ze znow mam na niego ochote nawet szczypior kupilam do tego:tak:

O rany Aschlee ale masz smaki.
Kapiel dooiero wieczorem jade jeszcze do klientki zaraz. Nie ma wolnego :-( ale za to nam caly piatek wolny. Kupilam foremki na muffinki w ksztalcie serduszka zrobie obiadek pyszny na gacie fajne dla mojego misia i jeszcze mu pojde cos kupic. Bede kezec i pachniec ;-)

wróciłam od lekarza, Bożeee jakaś paranoja, takiego konowała to ja jeszcze nie spotkałam, byłam na jednorazowej wizycie w ramach NFZ. Babka jak mnie osłuchiwała to dosłownie waliła stetoskopem.... a na koniec zapytała czy chcę antybiotyk :wściekła/y: dała zwolnienie i tyle, no to pytam co mi jest - "grypa", no dobrze, ale co mam brać? "no te febrisany niech pani bierze"
Masakra... w weekend jak będę w lbn to pójdę do mojego:wściekła/y: lekarza.

Kupiłam antyramę w obi i karteczki samoprzylepne i będę działać. Tylko wkurzę się jak i w piątek wróci po północy :no:

Anna, Ewelinka oby to były Fasolki :)

Skrzatowa musi być dobrze, cudne zdjęcia :) też takie chcę.... :D

Asiu uuuuuuu będzie gorąco w pt :D

Aschlee ukradłam dzwoneczka niech mi sypie Twoimi fluidkami :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry