Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aschlee nam też domek parterowy z poddaszem użytkowym, nawet działkę dostaliśmy, ale jak ja tracę pracę to nie dostaniemy kredytu i nie wybudujemy domku :-(
Ohoho ale sie u was piekne walentynki zapowiadaja. My w sumie nigdy nie ob hodzimy tego dnia jakos specjalnie. Ewentualnie jakies serce z czekolady i tyle wiec i tym razem napewno bedzie tak samo.
Lalka nie martw sie. U nas tez raz lepiej raz gorzej ale wazne ze razem! Ja tez juz przywykłam wiec pozostaje tylko czekac na te lepsze dni :-)
Blair brak słów..lekarze to olewają na maksa,
My wykańczamy poddasze w domu 120m ehhh ciężka sprawa..
Walentynki widzę będą gorące
Co za dzień mógłby się już skończyć..:-(
Dziewczyny nie chodzi o kłótnie to wiadomo że są. Rozchodzi się o to ze moj m czesto spedza czas w innym pokoju, na seks niema ochoty i wymyśla coś w kółko.
Lalka moze czas porozmawiac z nim szczerze. Rozmowa zawsze polepszy relacje pod warunkiem ze jest z glebi serca. My nawet jak sie poklucimy to jestesmy blisko. Zawsze potem rozmawiamy i na szczescie nie ma dodatkowego pokoju wiec w jednym siedzimy. To wazne zeby zle emocje rozwiewac od razu nie kumulowac ich bo potrafia zabic uczucie jak lawina zycie. Zycze wam wspanialych walentynek.