reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee nam też domek parterowy z poddaszem użytkowym, nawet działkę dostaliśmy, ale jak ja tracę pracę to nie dostaniemy kredytu i nie wybudujemy domku :-(

reklama
Ohoho ale sie u was piekne walentynki zapowiadaja. My w sumie nigdy nie ob hodzimy tego dnia jakos specjalnie. Ewentualnie jakies serce z czekolady i tyle wiec i tym razem napewno bedzie tak samo.

Lalka nie martw sie. U nas tez raz lepiej raz gorzej ale wazne ze razem! Ja tez juz przywykłam wiec pozostaje tylko czekac na te lepsze dni :-)

Blair brak słów..lekarze to olewają na maksa:wściekła/y:,
My wykańczamy poddasze w domu 120m ehhh ciężka sprawa..
Walentynki widzę będą gorące:tak:
Co za dzień mógłby się już skończyć..:-(

lalka glowa do gory w kazdym zwiazku sa klotnie...ja tez dzisiaj z moim zdarzylam sie poklocic zanim wyszedl do pracy...tak to juz jest czasami;-)

Dziewczyny nie chodzi o kłótnie to wiadomo że są. Rozchodzi się o to ze moj m czesto spedza czas w innym pokoju, na seks niema ochoty i wymyśla coś w kółko.

Lalka moze czas porozmawiac z nim szczerze. Rozmowa zawsze polepszy relacje pod warunkiem ze jest z glebi serca. My nawet jak sie poklucimy to jestesmy blisko. Zawsze potem rozmawiamy i na szczescie nie ma dodatkowego pokoju wiec w jednym siedzimy. To wazne zeby zle emocje rozwiewac od razu nie kumulowac ich bo potrafia zabic uczucie jak lawina zycie. Zycze wam wspanialych walentynek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry