Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bezdzietna - wiesz co popatrz na wykresy innych użytkowniczek na ovufriend.pl (konto założysz w 1 min), i tam jest szukarka po np. ciąża właśnie tak maja w okolicy 5-9 tego dnia jednorazowy spadek...
Twój wygląda całkiem obiecujaco
Bezdzietna ja też tam na ovu sprawdzam inne wykresy i się nakrecam na te zakonczone II kreseczkami pomimo sexu 2 dni przed ovulacja
Zresztą 2 dni przed ovu to na dziewczynke się tak celowo robi
Jezu tak mi mówcie ale to by były jaja mąż dzisiaj poszedł hormony badać bo ten wtorkowy test negatywny był i mówi że sie weźmie za siebie
Olusia był teraz na pogotowiu bo głowa go boli ale łeb ma twardy i cały nic mu nie jest na szczęście.
Ale wiecie jakie to uczucie tel dzwoni o 1 w nocy idę odebrać a tam starszy brat mówi Maciej się roztrzaskał skasował samochód człowiek od razu się budzi
Tak na pocieszenie ja jestem dobrym przykladem ze nie koniecznie w ovu musi byc sex;-)
u nas byl w pierwszy dzien przed plodnymi i w drugi dzien plodny w ovulacje nie bylo nic i po ovu znow bylo...dlatego nie bardzo sie ludzilam na te dwie kreseczki a tu taki psikus;-)
Takze glowy do gory za niedlugo tesciki...a ja tu czekam na pozytywne wiesci