reklama

Staraczki 2014 :)

Gośka też to gdzieś czytałam że przed owu na dziewczynkę. Mama z obrączki nam wróżyła i wszystkim się zgadzało ci co mają dzieci też i my mamy mieć właśnie córkę to tak z przymrużeniem oka

reklama
bo ovufriend zaznacza chyba szybko jak ma charakterystyczne dane, u mnie 1 wyraźny skok wiec dał 3 dni w tył ze owulacja, u Ciebie te niższe bardziej się wąchają wiec on potrzebuje więcej czas (tak mi się wydaje)

watpliwosci3 - dzięki ;-) gotowe ;-) ale byłam całkiem blisko

hmm dalej nie widzicie moich serduszek

Ostatnia edycja:
mychunia tylko żeby łóżko wytrzymało te walentynki :D

lalka mam nadzieję że się między Wami wyjaśni i sobie wszystko poukładacie :)

wątpliwości mi też to wygląda na spadek implantacyjny, obyyyy :D

Bezdzietna jak czytałam Twój post o Bracie to zamarłam, dobrze że Jemu nic się nie stało! miał sporo szczęścia!

Ewelinka pamiętam jak tak latałam do wc sprawdzać... dokładnie 5lat temu... jak byłam w pierwszej ciąży :D &&&& za test

Asiu wykres wygląda obiecująco! te dwa dni to spokojnie plemniki mogły przetrwać, może będzie córa do kompletu ;P

jeśli chodzi o kłótnie to kiedyś usłyszałam od znajomego dobrą radę "nigdy nie zasypiaj pokłócona, bo rano będzie tylko gorzej" i jest w tym sporo racji

my z G jak się kłócimy to zwykle przed @ jak mam paskudny pms, ale On wtedy stara się nie odzywać i mnie przeczekać, kochany... chociaż ja wtedy i tak później przepraszam, ale wiem że On się nie gniewa, bo wie że to hormony ;P

prawie skończyłam robić prezent walentynkowy :D a G dalej nie ma.... wrrrr

Jolasia ja podobnie jak Anula twierdzę ze co za duzo to niezdrowo. Ostatnio cos czytalam ze kobiety przed ciaza braly Falvit Mama. Tam sa wszystkie witaminy i mineraly w jednej tabletce. Próbowała ktoras z Was? Jest tam i magnez i zelazo i kwas foliowy i wiele innych potrzebnych suplementów.

Nie chodzi o same witaminy tylko o to jakie działanie mają poszczególne suplementy przy odpowiednim ich stosowaniu w odpowiednich dniach.
Wstawiam link do stronki gdzie znalazłam fajne opisy i porady na co działają i kiedy stosować:
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=...q7V9RjMQiYqbVGIJZgAWWSw&bvm=bv.61190604,d.ZGU

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry