karolina859
Fanka BB :)
Ooo super pomysł na pewno mąż będzie zachwycony
Tak sobie przeglądam swój wykres i jutro powinna u mnie wystąpić owulacja ale muszę brać pod uwagę to że jestem nadal chora , to już przeszło tydzień czasu , i się zastanawiam czy owulacja mogła się przesunąć . A ból owulacyjny czułam 2 dni po okresie.. Dziwne..
Tak sobie przeglądam swój wykres i jutro powinna u mnie wystąpić owulacja ale muszę brać pod uwagę to że jestem nadal chora , to już przeszło tydzień czasu , i się zastanawiam czy owulacja mogła się przesunąć . A ból owulacyjny czułam 2 dni po okresie.. Dziwne..

Po ostatnim HSG moja @ trawała 1,5 dnia..i jajniki bolą do tej pory... dziś 5dc;/ Opis HSG też nie spodobał się doktor i powiedziała,ze jajniki drożne ale zrosty które mam w opisie mogą mącić przy zajściu w ciąże. Byłam pewna że dostanę CLO na tą moją owulację...ale póki co mam przez ten miesiąc monitoring pełny cyklu żeby sprawdzić czy pęcherzyki pękają(bo ogólnie je mam, ale czy działają jak trzeba nie wiadomo)...po tym miesiącu prawdopodobnie skierowanie na inseminację...po monitoringu zobaczymy czy na naturalnej owulacji jeśli ją mam czy będziemy stymulować...