• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka (chyba :sorry2:), gratulacje z powodu pracy! :tak:

Anula (również chyba :zawstydzona/y:), super masz męża ;-) Widać bardzo wyraźnie, że mocno Cię kocha :tak:

Blair, a ja byłam pewna, że w Walentynki zrobi przyklęk :baffled::confused:... No cóż, trzymam kciuki bardzo mocno, że ten dzień już nadchodzi, ale mówię Ci - skoro każe Ci tak długo czekać, na pewno ma dla Ciebie coś epickiego! ;-)
Szyjkę sprawdzam rano.
Super Ci w tym kolorze! :tak::cool2: Nie widziałam Cię w poprzednim, ale ten Ci zdecydowanie pasuje.
Co do facetów - zaliczyłam dzisiaj niezwykle interesujący wykład o różnicach w psychologii męskiej i psychologii żeńskiej :cool2: I powiem Wam, że pomimo, że to widoczne gołym okiem, to i tak dużo się dowiedziałam :happy2:.

Anna, przykro mi :-( Na pewno uda się następnym razem ;-):tak:

Asia, ale mi zrobiłaś smaka na muffinki! :dry: No wiesz co? pięknie wyglądają :tak:
Gratulacje! ;-)

Malusiolka, tak mi przykro z powodu cioci :baffled: Ale teraz będzie nad Tobą czuwać cały czas ;-)

Och, u nas się ferie zaczynają, będzie zatrzęsienie w pracy :no::baffled::dry:

mychunia, wiem co czujesz. Kiedyś też sobie wiele rzeczy skasowałam ze swojej stronki ;/ <przytul>

Asia, najpiękniejszy prezent masz jaki mogła kobieta dostać i to w Walentynki :* Gratulację Kochana, a teraz tylko planujcie ślub :D:* Czujemy się zaproszone :P:-D

Bezdzietna, przykro mi :*

ana, czytając to aż dreszcze mnie wzięły. Szkoda mi tych ludzi :(

Starające się: 20+1 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3

Październik 2014:

Cyntia85,agamemnon,agniecha83,Monarti,Aschlee25,Do mka12,Lisica.,K_a_S

Czekamy na potwierdzenie:

asik 87 - test wyszedł i czekamy na potwierdzenie :)

Daj znać jakbym miała Ciebie przenieść wyżej. Czekam na wiadomość :)

Kraolina - @5.02
doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
Olusia7982 - @ 9.02
jołasia - @11.02
gabis - @12.02
A jak z Wami dziewczynki?

Luty
mligocka - @18.02
AsiaSz - @21.02
Agaawa - @23.02
watpliwosc - @25.02
goska03 - @26.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
Marzec
SSMama - @1.03
ana0808 - @3.03
gabis - @7.03
Blair87 - @10.03
Anulka1988 - @ 12.03
Bezdzietna - @17.03
JustynaU - @ 25.03
Kwiecień
mychunia - @6.04 6

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,susel,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,ewelinka_shn,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,

No dziewczynki miko mi bardzo. Mis sie postaral. Moze kiedys slub wezmiemy. Ale nie predko pewnie. Oto fotka :-) biale zloto. Moje ukochane!!

Załączniki

• 1392404769220.jpg
    1392404769220.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 61
Asia piękny :tak: tez kocham białe złoto dlatego zarówno zaręczynowy jak i obrączki są z białego złota :-D

zdjęcia są nie do odzyskania :-( ale mąż mi poradził żebym nie usuwała wpisów (w sumie cały zeszły rok bym musiała wykasować) tylko żebym to jeszcze raz zrobiła i wrzuciła zdjęcia :tak:

reklama
Bezdzietna przykro mi :( &&&&&& za następny cykl :)

Ewelinka nie wiem, nie ma mnie w domu jestem w galerii, kupiłam sobie sukienkę w Zarze na poprawę humoru i wino :) więc jak wrócę to będzie kąpiel, piana, świece i winko :)
Pewnie Go jeszcze w domu nie ma z pracy, bo miał dziś wrócić pozniej...
Hehe czyli Cię przez weekend nie ma na forum? :)

SSMama dziękuję :* też miałam cicha nadzieję że padnie, ale nie padnie to pewne, miał się w sylwestra oświadczyć, to teraz poczekam chyba do następnego. Wiesz co ja już sobie niczego nie wyobrażam, przez tyle lat czekałam na zareczyny, były różne wyjazdy i okazje, ja się czasem nastawialam i później było gorzkie rozczarowanie, tak jak dziś...

Asiu piękny! Gratuluję jeszcze raz

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry