Halo!
Melduje się po zakupach :-) Oczywiście mnóstwo zakupów, ale tego co strikte miałam w planach kupić, to nie kupiłam. Ale to jest tak zawsze... :-)
Asiu- moje ogromne gratulacje! Ale ja kurcze myślałam, że Wy już po ślubie z chłopem jesteście

Więc tym bardziej się ciesze, ze jest pierścionek i moooże niedługo ślub w takim bądź razie
Karolinka- ojj, Mężuś zachował się wstrętnie. Jutro na trzeźwo powiedz mu, że bardzo Ci się to nie podobało, a za dzisiejsze zmarnowane przez niego święto teraz będzie musiał Ci się do końca miesiąca odwdzięczać
Malus- strasznie mi przykro z powodu Cioci. :-( Ale także zycze Ci powodzenia na egzaminie!
Blair- jakaś Ty pięknuchna

I jak byłaś w centrum handlowym jak G. wrocił z pracy? Ja troszkę tez zgapiłam Twój pomysł musze się przyznać, tylko ja wymyśliłam ponad 60 zdań "kocham Cie..." i samoprzylepnymi karteczkami oblepiłam lodówkę a kremiki ładnie zapakowane leżały obok na blacie
A mój Mężuś oczywiście nie wiedział co mi kupić, to położył mi 100 zł i przykleił tez samoprzylepna karteczka na tym banknocie "Kocham Cię Żabciu...bon na zakupy do zrealizowania w całej Polsce bezterminowo" Hihi, jak na niego to i tak jestem pod wrażeniem prezentu ;-) A i jutro powiedział, ze tez jeszcze do tego prezentu Walentynkowego jutro dokłada kino i kolacje na jego koszt, hihi
Karjotka- kuuurcze, od razu kazała się brać za inseminacje? A co z sama stymulacja owu, aby tak najpierw spróbować moze? Dobrze,ze teraz ginka chce sprawdzić Twój cykl naturalny, jak pracuje pęcherzyk bez zadnych wspomagaczy.