• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja już oczywiście się popłakałam. Kupiłam lampę na sufit w IKEA, takie ramie i na nim 5 kloszy ze szkła. Oczywiście przed chwilą już zdążyłam jeden klosz zbić :wściekła/y::angry::no: I co teraz musze kupic kolejny caly zestaw, bo nie można dokupić pojedynczego klosza... :wściekła/y::angry:

Karolina zabiłabym chyba, ej nie fajnie się zachował, jak wytrzeźwieje to z Nim pogadaj, mój by pewnie miał bana na odzywanie się :P foch śmiertelny jak to G mawia...
przykro mi że Cię tak zostawił, wiem co czujesz bo ja dziś też nie miałam miłych walentynek...

Asia Ty nie narzekaj że mało romantycznie ;P pierścionek odkupuje wszystko :P

Anula Kochana nie przesadzaj, ot normalna- przeciętna ;P ale ten Twój Mężu to fajny! Super Facet Ci się trafił, serio, z tego co piszesz...
lodówka wygląda rewelacyjnie, fajny pomysł :) u nas by nie wypalił bo mieszkamy z moją Przyjaciółką [wynajmujemy jeden pokój]

Mligocka domyślam się ze pisałaś o mnie, bo wrzucałam zdjęcie włosków, ze śmiechu oplułam telefon jak czytałam "nieziemska niewiasta"

Motylku przykro mi że i Twój się tak zachował :( ech te Chłopy....

No to Wam teraz powiem jak to u nas.... Siedziałam sobie na kawce w galerii i dzwonię do Przyjaciółki czy jest w domu, no jest, a jesteś sama? no sama... Dobra to daj mi znać jak G przyjedzie, za chwile dostaję strzałę że G przyjechał, ale nic nie dzwoni, no to się powoli zapakowałam i przyjechałam. Wchodzę do domu i w naszym salonie i w sypialni ciemno, Przyjaciółka daje mi znak że G jest w sypialni, no to idę. Okazuje się że się położył bo Go grypa zaczęła rozbierać :/ i słyszę "przytul". Zobaczyłam że zdjął z łóżka prezent, nawet nie rozpakował, a mnie aż telepnęło. Koniec końców G zrobił się jak wcześniej kochany Przytulas, a jak rzuciłam "widziałam że nie rozpakowałeś?", to usłyszałam ze zostawił to na jutro bo strasznie źle się czuje. No i mam mieszane uczucia, jest mi smutno, że ten dzień się tak potoczył...

Załapię się na super stronkę?
U nas już po walentynkach :) jednak emek zdążył przed 22.
Całuje was mocno! Wkurw bierze że tyle się staracie a nie wszyscy mężowie to doceniają...

Ostatnia edycja:
Iwo- pewnie, że się załapiesz... zapraszamy :tak: A gdzie się podział Kochana Twój link do wykresiku? Chcę podglądać! :tak:

Blair- no jest już światełko w tunelu. Mam nadzieję, że od jutra już będzie początek tylko lepszego Kochana! :tak:

Mligocka- mięta i czekolada, mmm... Czuje, że będzie goraco u Was :-)

Asiu- jak temperaturka pnie się pięknie w górę! Oby tak dalej Kochaniutka, a będzie niespodziaaanka w tym miesiącu! :-D

Ja już se poryczałam po zbitym kloszu, w między czasie udało mi się go skleić, bo szczęście w nieszczęściu, że stłukł się tylko na dwa większe płatki. Nie miałam innego kleju jak do mebli, więc tym szkło potraktowałam. I nie ma nawet aż tak widać, ale co nie zmienia faktu, że trzeba będzie kupic i tak nowy klosz... Spadł mi ostatnio laptop, teraz klosz... ech, zamiast kremem to chyba profilaktycznie zaczne rece klejem smarować, żeby już nic z nich nie wypadało... :dry:

DOBRANOC KOCHANE, DO JUTRA :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry