• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie porannnie powalentynkowo dziewczynki. Chociaz wiem ze niektore z was dopiero w ten weekend beda je obchodzic.

Iwo :) tu jest Twoje miejsce z nami kochana nasza!!!

Anulka jestem dumna z ciebie, widzisz wybrnelas z opresji wzorowo. Zobacz jaki mam piekny spadek tempki dzis ;-) ale zaznaczam nie wkrecajcie bo jak @ przyjdzie to sie porycze a tak to wogole nie biore pod uwage tego cyklu.

Moj skarb kochany mi wczoraj taki sex zafundowal za ten caly nieudany jak ovu byla. Ale bielizna dala rade ;-)

Blair moze twoj buc juz przedwczoraj zle sie czul :-/ hmm no zycze ci jednak wspanialych spoznionych walentynek.

Ja dzis do pracy ide, a tak bosko w lozeczku takim cieplutkim wstac sie nie chce.

Milego dnia kochane.

Lalka no opowiadaj jak bylo wczoraj. Szybciutko

Ostatnia edycja:
reklama
AsiaSzw no i jest spadek tam gdzie powinien być ;-) u mnie tez.....
miałaś we wcześniejszych cyklach takie spadki a potem w górę?

ja wczoraj poszłam spać o 21 - a ostatnio wręcz odwrotnie 23,24 nie pamiętam kiedy o 21 już spalam

We wczesniejszym cykku Gosiu nie mialam ovu i trwal 18 dni i wogoke byla tam kaszana. Wiec ten jest taki pierwszy wzorowy ;-) sprawdze w oracy twoj wykresik bo w telefonie nie widac :-(

Lalka !!!

no spoko spoko, ja tam na etapie wesołej analizy jestem
mojemu mężowi ze 2 dni temu mignął wykres i się pyta co to, jakoś tam się domyślił i pyta to kiedy była owulacja to mu mowie ze chyba w niedziele a on o matko, to się go pytam czy się z ciąża nie liczy strzelając serduszkami skoro wie ze tabletek nie biorę a on no ze w sumie to się liczy ale to przecież tylko niektóre dni mogą zaowocować. To się go pytam a jakby wiedział że się taki dzień trafił to byś nie strzelał ;-) zaczął się śmiać

więc kochane liczę na bliźniaki bo trzeciego dziecka już nie przepchnę z tym mężem ;-)

Aniu - jak pisze z komórki to musze ręcznie wkejac i zapominam :-p
Asiu -piekny wykresik, taki książkowy. Ide szukac twojego pierścionka bo na komórce mi się nie wyświetlał :confused:
edit : piękniusi!!!!!!!!!!!!! dobrze pomyślał bo bedziesz mogła z obrączą nosić :yes:

Goska - u ciebie też ładnie do gory leci :tak:

Ostatnia edycja:
Hejo!

Gosiu, Asiu- piękne rzeczy dzieją się na Waszych wykresach, typowo implantacyjne! Ale suuuper, będzie dobrze, czuje to! :-D
Asiu- dobrze,ze był dobry seksik, ja juz nie mogę się doczekać końca @, bo już mnie roznosi :sorry:

Lalka- opowiadaj jak tam po? Widziałaś kropeczke na USG? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry