reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No ja juz prawie 4 lata... wiec dlugo... tzn w listopadzie 2012 bylam w ciazy ale niestety zakonczylo sie poronieniem... i od tej pory staram sie dalej ale jak widac bez efektow,, :-(

asik 87 ale bywaja momenty ze mam dosc, brak sil... ale po jakims czasie ta walka wraca do mnie... co mi pozostaje? jeszcze sie nie poddalam...

hej dzieczynki u mnie gorrrący okres :tak::tak:więc wyłaczam głowe
wieczorem obiecany masażyk i winko:rofl2:

Nadrobiłam po którce i cieszę się że sa z nami nowe dziewczyny :-D:-D
WITAJCIE!!! W grupie weselej:tak:

Emalia - beta pięknie przyrasta i prawidłowo!!! I suwaczek tez pierwsza klasa:happy:

Agamemnon- czekałam na Ciebie, fajnie ze wróciłaś - mam nadzieje że nie na długo ;-)

Mychunia - DKMS to dawcy szpiku.

pisałyście o tabsach - ja na nich od 18r.ż. - odstawiłam jak zaczeliśmy staranka, potem tabsy i plastry, odstawnione już rok temu.

Ja nie żałuje że brałam bo nie miałam ani napięcia przed @, ani bóli podbrzusza - no i komfort psychiczny!
Żałuje że jak odstawiłam to prawie przez rok uważaliśmy i po co?????

Buziole i szalejemy w ten weekend :cool2:

OLUSIA- Zawsze trzeba być dobrej myśli a najważniejsze żeby się nie poddawać :) Uda ci się napewno z całego serca ci tego życzę Tobie i wszystkim pozostałym :)

O ludzie ale miałam zaległości, chyba z 10 stron :szok: Ale w miare nadrobiłam.
Emalia gratulacje jeszcze raz! Iwo powodzenia w starankach
U mnie 8 dzień po owu. Korci mnie zeby zrobić test, ale powstrzymuje sie. Cycki pękają w szwach, ból podbrzusza, strasznie wzdęty brzuch (ale czy to objaw ciąży,czy przejedzenia...:zawstydzona/y:) Czekam z niecierpliwością żeby 16-17.01 @ nie przyszła.
Trzymam &&&&&&& za wszystkie prędzej czy pózniej Mamusie :tak:

Witajcie dziewczynki :-)
Gabi trzymam mocno kciukasy żeby ta wstrętna @ nie przyszła .. Olusia co u Ciebie Kochana ? Jak samopoczucie ? No mnie dzisiaj zalało już totalnie a ból brzucha po prostu nie do pomyślenia buuu po dwóch dniach słabych plamień wszystko we mnie eksploduje na maksa !!!

reklama
gabis trzymam kciuki zaby @ sie nie pojawila a zebys ty zobaczyla 2 kreseczki na tescie... :tak:

karolina859 u mnie tez jest @ moze nie az tak bardzo sie zemnie leje ale troche leje... :tak:brzuch tez mnie pobolewa, wraz z nadejsciem @ biust juz nie jest wrazliwy... przeszlo mi.... hehe:-)

Do góry