• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Iwo, witaj, ten cykl minął mi bardzo szybko nawet nie wiem kiedy. Jedyne co to od piątku jestem na zwolnieniu w domu i mam za dużo czasu na myślenie i zaczynam sobie wkręcać przed @ - termin w środę albo w czwartek jakos tak. I ciągle wyszukuje sobie objawy ciaży, chodź wiem że to tak nie działa. Nie powinnam liczyć na ten cykl, bo nawet na owu w tym cyklu nie patrzyłam.
Iwo a co u ciebie? jak starania?:-)

Mało ostatnio piszę, więcej podczytuje:-)

Agniecha trzymaj cie ciepło i trzymam kciuki by wszystko było ok z fasolką&&&&&&&

Bezdzietna gratuluje wyników badań :-)głowa do góry

Aschlee fasolinek jest i to najważniejsze! Teraz tylko zdrówka i spokoju żeby wszystko było dobrze:tak:
Chirurdzy są na chomiku- tak mówi mój mąż trzeba się zalogować załadować konto i ściągać;-)
blair czekam na opinie :-) już obejrzałam bardzo fajna stronka;-)
Olusia jak lubisz ER to chirurdzy tym bardziej cie wciągną:-):-)

Aschlee, nie smuć się Kochana <przytul>:* Najważniejsze, że jest fasolka i żeby zdrowo rosła :* Przykro mi, że z trzech została jedna, ale będzie dzidziuś :* Dobrze, że Twój mąż nie zrobił zakupów, bo rozczarowanie byłoby wtedy gorsze :* A na kiedy masz termin porodu?:)

Pani doktor stwierdzila ze jest wszystko super Fasolinka jest duza i silna serducho mocno bije i nic nie wskazuje na to zeby cos moglo byc nie tak:tak: to mnie bardzo cieszy.Wazne ze Maluszek silny i rosnie.
Przedstawiam Wam moje Szczescie :tak: Scan.jpg

Załączniki

• Scan.jpg
    Scan.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry