• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee, kurczę, przykro mi :-( Znaczy wesoło, bo chociaż jedno zostało :happy: Ech, nieważne :zawstydzona/y:

Olusia, a ja zawsze daję młodej parze coś, co im się w mieszkanku przyda ;-) Kasę się zawsze zarobi, jak to mój mówi :-p Natomiast moja szalona przyjaciółka nie mogła się powstrzymać i na mój ślub sprezentowała... wibrator :zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Pomyślcie, jaki wstyd przed rodziną... :zawstydzona/y::eek:

Blair, wiem, że szybko, ale się powstrzymać nie mogę :-D Chociaż jak nic nie wyjdzie to i tak zrobię drugi później. Ja mdlałam prawie codziennie ostatnio + te mdłości, miałam też czasem inne objawy (brzmię, jakby to była ciąża urojona, już świruję :no:), a jak poszłam do lekarza z tymi płucami to mu o tym powiedziałam. Powiedział, żebym sobie potencjalne zapłodnienie policzyła i dwa tygodnie później test zrobiła. To tak wychodzi 18.-21. lutego, będę próbować dwa razy ewentualnie :tak:;-)

Asia, zlituję się i Ci powiem :-p Miesiąc temu co prawda, ale co tam: miałam 27,7 ng/ml z tego, co pamiętam.

Aschlee piękna fasolka;-):tak:
Jak ja Ci zazdroszczę kochana .. jutro idę do lekarza ciekawe co z moja anemią?!?!
Asiu ja miałam robione tylko przeciwciała anty H-bs ALT AST i Glukozę ;-) więc nie pomogę
SSMama ale fajowy prezent :-D Ja bym się cieszyła..:-p A prezenty z mężem rozpakowywaliśmy sami..zresztą tylko 1 mieliśmy :-)

Ostatnia edycja:
Aschlee, nadal nie widzę :( Fajnie by było jakbyś miała parkę, ale najważniejsze aby dzieciaczek zdrowy był:)

SSMama, jakbym dostała taki prezent to wybuchłabym pewnie śmiechem tak jak teraz jak Ciebie czytałam :laugh2::-D

Asiu- mój progesteron badany 7 dpo wynosił 32,31 nmol/l

Aschlee- z jednej strony przykro mi strasznie, że dwoje maluszków się nie utrzymało, ale także gratuluje Ci tego jednego dzielnego, który został z Tobą i ma się tak dobrze! Gratuluje Ci strasznie mooocno! Zostaniesz po raz drugi Mamą! Szczęściara!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry