• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Hej Kochanee ;**

Aschle gratuluję ;** nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tego szczęścia :**

Ja wracam z pracy i spotkania. Oczywiście sie poryczalam ehh :-( wiedzialamze będzie ciezko ale ze az tak... nawet 3 piwa nie pomogły. ..

reklama
Olusia - podczytuję Was i kibicuję :-) Czekam do kolejnej wizyty - 25 lutego.

Aschlee - gratuluję silnego pęcherzyka. Pomyśl, że Ktoś z Góry chciał zwiększyć Wasze szanse i dał Wam 3 pęcherzyki. Pozostałe 2 to teraz Aniołki, które będą mieć pod opieką Twojego maluszka w brzuszku.

Asia - ja robiłam progesteron 2x 7 dni po owulacji. Raz to było jakoś 25, a raz (wtedy, gdy jak się okazało byłam w ciąży) 27 ng/ml.

Wątpliwości - ciągle trzymam kciuki :-)

Ostatnia edycja:
Wątpliwości - mam "jadłowstręt wybiórczy" :-p Mam problem z jedzeniem mięsa do obiadu. Jestem dalej na zwolnieniu lekarskim. Dużo leżę za dnia. Nie plamię już :-) Czuję za to tak jakby ukłucia w brzuchu, ale to chyba normalne. Mam nadzieję. Kolejna wizyta za tydzień - to tak długo.
Kciuki za pracę i teścik! :-)

Hej czarownice. A wiec 1 krecha, drugiej nawet cienia cienia brak. W zwiazku z tym iz tak przypuszczalam, ze tak bedzie tylko dalam sobie wkrecic to nie chce slyszec juz o moim wykresie i szansach na dzidzie w tym cyklu. Dziewczyny licze na was ze uszanujecie to i nie bedziecie tu wrożyć z fusów. Nawet spac nie moglam. Slabe to bylo.

Milego dnia.

Asiu - wobec tego ja też nie mam na co liczyć :( kuzwa skoro wszystko z nami ok, badania, wykresy to gdzie te fasolki??!!!
A ty się nie łam. Damy radę! Przecież wszystkie na tym samym wózku jedziemy.
Całuje mocno :-*

Cytnia - Ciebie też całuje :-*

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-)

Asia Szw trochę wcześnie na test jak masz planowana @ dopiero w piątek. Czas pokaże :-) Trzymaj sie ciepło :-)

Ja dziś ide do endykrynologa na rano i trochę sie stresuje. Nie wiem czy mu powiedzieć że ta wcześniejsza doktor "profilaktycznie" mi bromergon przepisała, a do niego przyszłam na weryfikacje zaleceń ehh ci lekarze

Mychunia takiego mi smaka na muffinki zrobilas że tez upiekłam nie z nutella, ale czekoladowe:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry