reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2014 :)

Mligocka- trzymam kciuki, wykres wygląda mi baaardzo ciążowo :-D

Dominika- Twoja historia to tylko upewnienie, że warto walczyć do końca i się nie poddawać! :-D Gratuluję Ci Synusia :-)

Wątpliwości- wow! Jaki romantyczny ten Twój narzeczony :tak: Gratuluję Wam pięknego okresu narzeczeństwa! ;-)

Mychunia- udanej imprezzzki życzę Kochana. Ale z Ciebie to jest znakomita kuchareczka, same pyszności robisz :-)

Olusia- Kochana co Ty tak milczysz dzisiaj??

Iwo- mój A tylko popala okazyjnie.

Cyntia- owu była, wiec teraz cierpliwie czekamy 2 tygodnie i potem świętujemy Twoje dobre nowiny :-D

U mnie smutno... dzisiaj pożegnałam mojego kuzyna. Miał 40 lat i tak nagle zostawił młodą żonę i trójkę małych dzieciaczków. Najprawdopodobniej sepsa, ale nie potwierdzone jeszcze... :no:

reklama
Mligocka trzymam bardzo mocno kciuki zrby to byla fasolinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anula strasznie mi przykro:-(

Karolina, przykro mi. Świeczka dla Twojego maluszka
[*]

Mychunia, nie smuć się <przytul> Innym razem będzie lepsza zabawa :*

Justynka, miłego weekendu :) Wszystkiego Najlepszego dla Twojej bratanicy :*

Mój nie pali, ale ja paliłam i jak miałam rzucić jak skończę ostatnią paczkę papierosów, to mój M specjalnie ze mną palił, abym szybciej skończyła :p

Anulka, przykro mi kochana <przytul> Kondolencje składam i zapalam świeczkę dla Twojego kuzyna
[*] :( Aż smutno mi się zrobiło, bo przypomniało mi się, że mój wujek 27.01 będzie mieć 2-gą rocznice śmierci :(

Wątpliwosci, aż łzy mi same poleciały z oczu jak przeczytałam Twoją historię z zaręczynami. Przypomniały mi się moje i mój ślub. Było pięknie. A jak rodzinka zareagowała? Najlepszego Kochana :*

U mnie jak zwykle tak sobie. Teściowa mnie doprowadzi do grobu ;/ Tak mi uprzykrza życie, że już nie mam sił. Dzisiaj znowu przegięła i nawet nie wiem co mi się stało, że zaczęłam w kuchni płakać. Na szczęście ona nie widziała tylko mój M. Nie zrobię dla niej takiej przyjemności i nie będę przy niej płakać. Ale serce boli. Ja przecież nic im nie zrobiłam, a od tygodnia mają coś do mnie. Teść jakoś w miarę sam zaczął normalnie rozmawiać, ale Ona non stop coś ma. Tak to się nie odzywa, ale żeby od tak opieprzyć to od razu z buzią do mnie i do dzieci. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam ;(

005.gif

Starające się: 18

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82

Czekamy na potwierdzenie:

Styczeń

wera89 - @ 15.01
mumminka - @ 17.01
mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
iwo:) - @ 29.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
Marzec
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,mychunia6,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Anula1988,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89

Ostatnia edycja:
mligocka, po cichutku zacznę Ci gratulować :)
malusiolka, mieszkałam 1,5-2 lata temu z teściami (przez prawie 3 lata), uwierz mi wiem coś o tym... :/
my teraz na święta nawet tam nie jeździmy, widzimy się z nimi tylko na urodzinach Małego, ewentualnie czasem jak jesteśmy przelotem w Wawie ale to dosłownie na 5 minut, na imprezy rodzinne od strony męża też nie jeździmy żeby się nie widywać, chyba że w innym terminie.Życzę Wam z całego serca abyście jak najszybciej wyprowadzili się od tesciow.

Ostatnia edycja:
reklama
Malus jak się nic nie zmieni (czyli @ dostanę wtedy kiedy powinnam) to proszę mnie zapisać na 19.03 :tak: wracamy do gry dziewczynki :-D i nie daj się tej wrednej babie wrrr aż ja mam nerwa na nią

Ostatnia edycja:
Do góry