• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam,

jestem nowa, chciałabym dołączyć do grona staraczek ;)
W sierpniu wyszłam za mąż i ostatnimi czasy z mężem coraz częściej rozmawiamy na temat dzieciatka.
Zaczął mnie dopadać chyba instynkt macierzyński, także mam nadzieję że się tu odnajdę i zaczerpnę wielu istotnych informacji ;)

reklama
karolina - miałam cc, po której miałam trochę komplikacji, chciałam podpytać, bo słyszałam, że przed planowaniem jak i w trakcie ciąży należy monitorować bliznę i cały szew (istnieje ryzyko, że puści?) , ponad to często słyszę wśród rodzących, że jeśli kobieta miała już jedno cięcie to i przy drugiej ciąży jest wielkie prawdopodobieństwo cc a o rodzeniu sn można zapomnieć..
Witam nową koleżankę.
Jutro się zapisuję do gina, niech mi zrobi usg i zobaczy jak tam wszystko wygląda.

hej laseczki :-) wypoczełyście? ja psychicznie baaardzo nawet do pracy chce mi się iść :szok:

Mąż dziś wypalił tylko 1 fajka - kochaniutki jest!!!!!!!!!! Mówiłam mu że w tym cyklu już niewiele pomoze, chociaz u niego częsta wymiana materiału genetycznego :laugh2:

Domnika
- u mnie w pracy dziewczyna urodziła 3 chłopców w przeciągu 6 lat a wszystko przez CC, nic z blizną się nie stało

Mligocka - wykresik rzeczywiście obiecujący:tak: a przeziębienie może zawyżać temp ot co!

Karolina - ja też mam piec dwufunkcyjny i jak nie ma iskry to albo ciąg (problemy u nas czasem pojawiają się przy silnym wietrze) albo przedmuchać go trzeba - ale to robota dla faceta :rofl2:

Gochson - co u Ciebie słychać? wpadasz jak po zapałki :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry