Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem nowa, chciałabym dołączyć do grona staraczek
W sierpniu wyszłam za mąż i ostatnimi czasy z mężem coraz częściej rozmawiamy na temat dzieciatka.
Zaczął mnie dopadać chyba instynkt macierzyński, także mam nadzieję że się tu odnajdę i zaczerpnę wielu istotnych informacji
karolina - miałam cc, po której miałam trochę komplikacji, chciałam podpytać, bo słyszałam, że przed planowaniem jak i w trakcie ciąży należy monitorować bliznę i cały szew (istnieje ryzyko, że puści?) , ponad to często słyszę wśród rodzących, że jeśli kobieta miała już jedno cięcie to i przy drugiej ciąży jest wielkie prawdopodobieństwo cc a o rodzeniu sn można zapomnieć..
Witam nową koleżankę.
Jutro się zapisuję do gina, niech mi zrobi usg i zobaczy jak tam wszystko wygląda.
hej laseczki :-) wypoczełyście? ja psychicznie baaardzo nawet do pracy chce mi się iść
Mąż dziś wypalił tylko 1 fajka - kochaniutki jest!!!!!!!!!! Mówiłam mu że w tym cyklu już niewiele pomoze, chociaz u niego częsta wymiana materiału genetycznego
Domnika - u mnie w pracy dziewczyna urodziła 3 chłopców w przeciągu 6 lat a wszystko przez CC, nic z blizną się nie stało
Mligocka - wykresik rzeczywiście obiecujący a przeziębienie może zawyżać temp ot co!
Karolina - ja też mam piec dwufunkcyjny i jak nie ma iskry to albo ciąg (problemy u nas czasem pojawiają się przy silnym wietrze) albo przedmuchać go trzeba - ale to robota dla faceta
Gochson - co u Ciebie słychać? wpadasz jak po zapałki