Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mychunia jestem z poznania mam 28 znaczy zaraz to 29 lat na co dzień opiekuję się taka mała dziwczynką (4 latka) od bradzo długie go czasu jestem opiekunką
anula dziękuję bardzo ciekawe co wyjdzie jak długo , na razie spokój chociaż nie powiem że co @ to jakiś ból
Hej dziewczęta.
Wczoraj wieczorem dopadł mnie katar, dosłownie z nosa mi się lało, może jakiś alergiczny bo i bez kichania się nie obyło, temperatura w normie. Dzisiaj też kipi mi z nosa, mam osmarkany czas, dopiero będę z łózka wyłazić
U mnie wieje niczym z górach, zamiast śniegu pada deszcz, aż strach wyjść na dwór.
Pozdrawiam i miłej niedzieli.
mligocka ja dopiero wstalam z wyrka... tak fajnie mi sie spalo... zle spalam ostatniej nocy jak wstawalam do roboty, mialam wrazenie ze zaspie albo ze budzi nie zadzwoni... to jest tak jak sie ma troche wolnego i nagle trzeba wstac rano...:-) ja wstaje o 6 jak mam na 7 do pracy...
Brzydka pogoda az sie nie chce wychodzic z domu..... bleeee a gdzie tam lato i cieple dni?
mychunia Bleeeeee dla mnie zima to najgorszy okres... co prawda mielismy praktyczne wiosne za oknem ale latwiej o przeziebienie bylo... ech... chyba musze sie wyniesc do cieplych krajow... ja bym mogla miec caly rok upal.. i bylabym szczesliwa...
Ja dzisiaj wybieram się z Adasiem do kina na Wilk z Wall Street :-) Już kilka miesięcy nie byliśmy w kinie, jak się cieszę na ten dzisiejszy wyjazd. A przy okazji nie przejdę obojętnie wobec wyprzedaży w sieciówkach I żadna pogoda przy tym nie jest mi straszna